A forgás kötelező? Vagy kimaradhat?
Nem fordul hasra, hasról hátra?
Ezt nem igazán tudja kihagyni, meg kéne tanulni, Pláne 8 hónaposan.
Az egy dolog hogy leteszed próbál màszni, majd ebből lesz a felülés, hogy négykézláb áll, és kiült egyik oldalra, és már csücsül is, de ehez az kéne, hogy lerakod a hátára, hasra fordul, majd négykézláb áll, és felül.
Ha oldalra pakolod a játékokat utánna fordul? Ezzel tudnád késztetni, ha valamit szeretne forduljon érte!
Szia,én szerintem nézesd meg a babádat,az a biztos.Lehet,hogy semmi gond csak egy kicsit lusta,majd aztán hirtelen fog csinálni mindent.
Kisfiam lassan 10 hónapos,8 hónaposan 10460 gramm volt.Őt szerencsére nem befolyásolta a nagy súlya.5 hónapos kora óta forog,6 hónaposan felült egyedül,7 és fél hónaposan elkezdett mászni,és erre rá 3 napra felállt.Most bútorok mellett lépeget és pár másodpercig megáll kapaszkodás nélkül.
Tudom,hogy minden baba más,másképpen fejlődik,de én akkor nyugodnék meg a helyedben,ha látná egy szakember is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!