Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már nincs remény, hogy még...

Már nincs remény, hogy még lesz tejem?

Figyelt kérdés

Három hete szültem császárral, 12 rendkívül stresszes napot töltöttünk kórházban a picivel (fertőzést kapott), ahol nem "tanítottak meg" szoptatni. Abban reménykedtem, hogy majd itthon, nyugodt környezetben beindul, de semmi. Próbáltam teákat inni, homeos bogyókat szedni, barnasört inni, de semmi eredménye.

Nincs remény? Vagy valami amit még ki lehetne próbálni?

2008. dec. 29. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg ellazulni, akár jógázni. Próbáld többet mellre tenni, hátha az anyai ösztön, az oxiticin vagy mi beindul a baba reflexes szopijától. Ha pedig nem megy ne erőlködj rajta.

Akkor max tápszer kap. Attól sem lesz semmi baj. Hidd el!

Amúgy nagyon sajnálom hogy így alakult! De ne aggódj! Az nem tesz jót!

Fel a fejjel! Attól még ugyanolyan értékű anya vagy mint bárki más! Sőt!

2008. dec. 29. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

szia! adok egy linket [link]

szoptatasi szakertok segitenek ingyen, ha barmilyen kerdesed van.Irhatsz nekik online, vagy fel is hivhatod oket. Remelem, ezzel segitettem. Tanulmanyozd at az oldalt is, sok a hasznos informacio, en is igenybevettem a tanacsadast, es sikeresen megoldodott a problemam.

2008. dec. 29. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A tej termelödésnek a lényege hogy sok legyen a folyadék, de az is csak szénsavmentes. Én is kerülök fordulok és mindig iszom. Mi is voltunk korházba ö is fertözést kapott én is azt hittem hogy el megy a tejem de ez segített ja meg a sör.5hetes kisfiú anyukája.

BUÉK

2008. dec. 29. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:

én majdnem ugyanebben a cipőben járok, dec. 13-án szültem, burkot repesztettek, 16 órát vajjúdtam, aztán természetes úton szültem, de a 2. napon kiderült, hogy fertőzést kapott a babám, 8 napot az intnzíven volt, nem tudtam szoptatni, csak fejni, és így be sem indult rendesen a tej. holnap lesz egy hete, hogy itthon vagyunk, liter számra iszom a szopis teát, fejek, mint a gép, de 10-20 ml-nél több nincs a cicibe, pedig én is azt reméltem, hogy majd itthon a nyugiba visszajön a tej. ehhez képest, max. két tejes zacsim van, ami üres...:) ma volt nálunk a baba doktor nénije, és mondta, hogy valószínüleg már nem is lesz több, amíg van egy kicsi, azt kapja meg a pici, de megnyugtatott, hogy más baba is felnőtt, aki tápszeres volt. én nagyon akartam szoptatni, rengeteg szakirodalmat elolvastam, de az élet néha közbeszól. azért neked drukkolok, és ha találtál vlm csodaszert, szívesen veszem, ha megírod!

sok boldogságot!

16 napos kisfiú anyucija

2008. dec. 29. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is hasonló cipőben jártunk! 8 napot voltunk kórházban, amikor hazajöttünk kb 20ml volt a ciciben. A kórházban telenyomták tápszerrel, persze, hogy nem akart szopizni. Itthon kevesebb tápszert adtam Neki, inkább fél óránkét raktam cicire, mert mindig éhes volt. Most 7 hetesek vagyunk és alkalmanként 120-140ml-t szopizik egy ciciből! A mellem teljesen kikészült, de megérte!!! 1 hét alatt rendbe jött. Most, ha úgy érzem hogy egy picit kevesebb a tejem, rögtön sűrítjük a szopizásokat. Most kb. 5700 grammosak vagyunk! Ne add fel! Sikerülni fog.
2008. dec. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!