Ha jó minőségű a csapvíz, akkor 1 éves kor után simán lehet abból csinálni a tápszert?
Figyelt kérdés
Én is csapvizet iszom, jó nálunk a víz.
Adhatom akkor simán 1 éves kor után a kicsinek?
2023. máj. 8. 11:36
11/16 anonim válasza:
Én forralom neki a vizet meg ásványvizet adok a 11 hónaposomnak, mert még nem visz rá a lélek, hogy abbahagyjam, de tudom, hogy teljesen felesleges. A kis toronyépítő poharaiból önti a szájába a vizet fürdéskor. Nyáron meg ha medencézni kezd, iszik még ennél koszosabb vizet is. :)
12/16 A kérdező kommentje:
Igen, a fiam is mindent a szájába vesz, mindent megkóstol. Homokot, kavicsot, földet, leveleket, kb.mindent. Ezért is tűnik abszurdnak, hogy a csapvíztől lehet baja esetleg. :D
2023. máj. 8. 14:54
14/16 anonim válasza:
Egy éves kor után szokták ajánlani a csapvizet forralás nélkül.
15/16 A kérdező kommentje:
Jövő héten lesz 1 éves. Akkor várok addig. 😅🙈🤣
2023. máj. 8. 19:27
16/16 anonim válasza:
A gyerekeknek kifejezetten nem ajánlott az ásványvíz.
Csapvíz 6 hónapos kortól simán mehet forralás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!