Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek megfázhatott?

Szerintetek megfázhatott?

Figyelt kérdés
A férjem elvitte a gyereket sétálni, amíg én az orvosnál voltam. Ő úgy gondolta, hogy elég egy velúr kezeslábas meg takaró. Na a takarót a gyerek lerúgta a mellkasáról, szóval egy fél órát úgy sétáltak az árnyékban (kb. 17 fok) körbe-körbe, hogy csak egy szál rugi volt rajta. A gyerek 3 hónapos. Szerencsére sapkát adott rá. Szerintetek megfázhatott, vagy jelzett volna ha fázik? Első baba és stresszelek.

2023. ápr. 29. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy megfázott volna. 17 fokról van szó, nem 5ről.

Kicsit próbálj nyugisabb lenni, mert soká lesz még 18 éves a gyerek.

2023. ápr. 29. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem
2023. ápr. 29. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen jol gondolta a ferjed, 17 fokban meg a velur kezeslabas is rengeteg !! Nemhogy a takaro. Pont ezert rugta le magarol, mert melege volt. Jelezne a szerencsetlen 3 honapos, ha a felnottek eszrevennek ezeket a jelzeseket.

Ne oltoztesd agyon, mert semmi immunrendszere nem lesz. Sapka meg plane nem kell 17 fokban 😩

Megfazni pedig nem lehet, a bakteriumtol, virustol leszunk betegek, nem a levegotol.

2023. ápr. 29. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Hát az én fiam ma hosszú ujjú body és naciban volt kint... Lakásban is 20 fok van, bőven elvan rövid ujjú bodyban.

Ne főzd meg a gyereked, kérlek. Mit adsz rá ha -10 fok lesz?

2023. ápr. 29. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Itt ma 18 fok volt... nem gondolnám azért. :D 4#-es nálunk is ugyanígy volt ma,hosszú body,nadrág,én adtam rá plusz pulóvert is,de olyan melege volt,hogy azonnal levettem. :D Ő amúgy se szereti a túlöltöztetést.
2023. ápr. 29. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen időben én is hosszú ujjú body, nadrág szettben viszem ki a 3,5 hónapost. Adok rá néha egy vékonyabb pulcsit, ha úgy néz ki, hogy melege van, akkor leveszem, és vékony sapka is van rajta mindig.
2023. ápr. 30. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!