Melletted alszik éjjel egy év körüli babád?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 15:16
1/13 anonim válasza:
Nem, kezdetektől külön szobában alszik.
3/13 anonim válasza:
10 hónapos a fiam és még egyszer nem aludt velem sem köztünk 1 ágyban!!Nem tartom egészségesnek!!
4/13 anonim válasza:
15:28: miért, beteg vagy? Vagy a gyerek az?
5/13 anonim válasza:
Nem, 3 hónapos korában kiköltöztünk a szobájából (addig is az ágyában aludt, max hajnaltól vettem magam mellé). De volt kb 3 alkalom, amikor le kellett dőlnöm mellé, h elcsituljon és aludjon.
6/13 anonim válasza:
15:34! Nem!Semelyikünk nem beteg!!De azért nem egy jó dolog a gyerekkel aludni!!Nekem van férjem is és vele szeretnék lenni össze bújni!!Van kiságy és ott aludhat!!Neki is jobb és nekünk is!!Nem kell nyomorognunk...stb!!És nem kell arra szoktatni hogy egyedül aludjon!!
8/13 anonim válasza:
11 hónapos kislányom a kezdetektől velünk alszik és nincs semmi gond!A páromnak és nekem is hiányzik,ha nem szuszog ott mellettünk!
Ráadásul még mindig szopizik!
Nekünk így jó!
9/13 anonim válasza:
nem,születésétől külön szobában alszik a kiságyban.akkor sem aludtam vele, amikor beteg volt,inkább ingáztam, meg a kanapén kuporogtam.
10/13 edus83 válasza:
8HÓS ÉS IGEN,VELEM ALSZIK ÉS AMÍG ÚGY ÉRZEM,HOGY ÍGY JÓ NEKI,MEG CICIZIK ÉJSZAKA VELE IS MARADOK:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!