Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borostyán nyaklánc biztonságos...

Borostyán nyaklánc biztonságos a baba nyakában? Félek rajta hagyni éjszaka. Nehogy megfulladjon tőle.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 08:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, olvasnivaló: [link]
2023. ápr. 26. 10:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Visszekerestem és valóban vannak erről kérdések de az összes utóbbi erről szóló kérdésnél írták hogy kamu és veszélyes dolog. Így szerencsére aki rákeres bele fog futni. Te nem láttad ezeket?

Egyébként az alpári stílussal én sem értek egyet.

2023. ápr. 26. 11:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmilyen ékszer kisbabára, se napoal se éjjel fulladádt okozhat.
2023. ápr. 26. 11:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztonságos az anyukának karkötőnek! Nekem is van 😀.

Babára SOHA nem tenném rá!!

2023. ápr. 26. 11:47
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk nem volt a gyerekeinknek,helyette kaptunk nevvel ellatott piros karkotot,hogy adjam rajuk babonasagbol...sosem volt a gyerekeken...biztos nem olyan piros cernabol fonott sz@r fogja megvedeni "gonosztol"

Kerdezo,en azt a borostyant sem adnam ra meg nappalra sem.

2023. ápr. 26. 11:59
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
Édes Istenem 🤦és ez nevel gyereket. És még neki áll feljebb. Komolyan IQ teszthez kéne kötni a szaporodást.
2023. ápr. 26. 13:17
 17/24 anonim ***** válasza:
31%

Én is nézegettem, bár nem hiszek az ilyesmiben. Pedig elég nyitott vagyok. Nem tartom biztonságosnak sem. Mire keresel segítséget? Fogzásra?

Azt én sem értem miért kell ekkora parasztnak lenni, mint itt sokan. Ide járnak levezetni az otthon felgyülemlett frusztrációt, ez van. Itt legalább jól megmondhatják a magukét, mert a való életben a stílusuk miatt már csak maximum korlátozott számú ismerősük hallgatja meg a véleményüket.

2023. ápr. 26. 13:27
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
Hiába töröltetted ki a véleményem, továbbra is fogyatékosnak gondollak, illetve felelőtlennek is.
2023. ápr. 26. 19:56
 19/24 A kérdező kommentje:

Senki véleményét nem töröltettem ki. Rólam lepereg ez az alpári stílus, de lehet vannak olyan anyucik, akik tényleg magukra veszik ez a sok ocsmány hozzászolast.

Utolsó előtti, igen fogzásra, ajándékba kapta. Nem élünk Magyarországon, nálunk nem is használnak ilyesmit. De hallottam róla azelőtt is. Kíváncsi voltam a véleményekre, de látom a szöveg értelmezés elég nehezen megy itt egyeseknek, ahelyett, hogy a kérdésre releváns választ adnának, az én értelmi adottságaimat kérdőjelezik meg.

13 éves korom óta használom ezt az oldalt, soha egyetlen csúnya, degradáló, megalazo szót nem írtam senkinek. Emberek, ha sok a feszültség bennetek, menjetek sétálni, szaladni, olvasni, természetbe stb stb stb.

Szégyellem magam a helyetekben is, hogy mi nők így viszonyulunk egymáshoz.

2023. ápr. 30. 13:38
 20/24 anonim ***** válasza:
88%
Nézd meg (vagy nézd meg még egyszer) a linket, amit a 3-as tett be, tökéletesen igaz, a helyedben a láncsot eltenném emlékbe, de a gyerekre nem adnám rá!
2023. ápr. 30. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!