Málna vagy Zselyke?
Figyelt kérdés
Ha csak e 2 név közül válaszhatnál, melyiket választanád inkább?
Egyik se válasz nem érdekel, inkább ne írj ha ezt írnád.
2023. ápr. 21. 20:55
12/35 anonim válasza:
Ha tényleg csak ebből a kettőből lehet választani, akkor Zselyke.
Én például utálnám, ha Málna lenne a nevem. A kollégáim sem hiszem, hogy komolyan vennének
Dr. Horváth Málna-ként.
13/35 anonim válasza:
Zselyke.
Az ilyen neveknél mint az Eperke, Málna, nem gondolnak arra a szülők hogy egyszer felnő a gyerek?
14/35 anonim válasza:
Ki akkora sötétség hogy lepontozgatja a válaszokat? Vagyis kik azok? Jah látom a Zselyke imádók... Hát biztos megváltoztatnám a nevem ha ezt adnák a szüleim. Addig meg kihúznám valami Zsazsával. Bár az a gáz hogy ezt még becézni sem lehet sehogy, kénytelen lenne szerencsétlen Zselykeként felnőni
15/35 anonim válasza:
A Zselyke szinte az egyetlen női keresztnév, aminek hallatán tényleg a hideg futkos a hátamon. Így nálam maradna a Málna. De ez ízlés dolga.
17/35 anonim válasza:
Szerintem is Málna.
Gondolom Szekeresék erre a kettőre szűkítették le. 😁
18/35 anonim válasza:
13-as, én pont Eperke vagyok. Egyébként Málna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!