Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogtok venni a gyereketeknek...

Fogtok venni a gyereketeknek karácsonyra használt cuccot?

Figyelt kérdés

Vagy csak én gondolom úgy,h ez nem éppen a megfelelő alkalom az ilyesmire?

Amúgy sok dolgot veszek használtan..

2010. okt. 8. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
nem fogok. 6.5 hónapos most.
2010. okt. 8. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Használt dologtól nem ódzkodom (van pár, de nem vettük hanem kaptuk), és vennék is, ha úgy adódna, de nem pont karácsonyra. Arra akkor már inkább egy kevésbé drága dolgot vennék (de újat).
2010. okt. 8. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Tavaly karácsonyra egy hasznàlt fp golyópályát kapott, mert azt újjonan már nem lehetett sehol sem kapni, de nagyon örült tetszett neki játszott vele sokat, akkor volt 10 hónapos! Azóta megúnta, nem is játszik vele, már más dolgok érdrklik. Az idén egy kisasztalt kap 2 székkel, és egy játéktárolót. Újat:)
2010. okt. 8. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem! A karácsony, születésnap, névnap olyan ünnepek, amire nem fogok használt dolgot adni a fiamnak.

Nem vagyunk gazdagok, így már most elkezdtem vásárolgatni karácsonyra. :)

2010. okt. 9. 00:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ruhát pont tegnap vettem turiban, álomszép, és vadiúj(!) fekete nacit, sötétkék ruhát, mindkettőt kimondottan ünneplőnek.

Egy FP játékot is kinéztem, de nagyon drága, azt a teszveszen szerzem be, mert nem tudok érte 6000-et fizetni, de a lányomnak tetszett a dokinál.

A húgom fiának nézek újonnan játékot, de normális, vastag, őszi nadrágot csak turiban találtam.

Igyekszem nem problémázni ezen, mert sz@rt nem szoktam venni, viszont a svájci franknak hála elég csehül állunk, szóval így fogom megoldani.

2010. okt. 9. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért ne, ha nagyon jó rucit kifogok akkor simán. Játékot mindég újat kap általában.
2010. okt. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!