Hogy használjam a hálózsákot? Mi legyen még alatta?

mi a vékony hálózsák alá adunk egy ujjatlan body (olyan mint az atléta csak body-ban), arra egy rugdalózó és a hálózsák (ujjatlan).
Vastagabb hálózsák alá mi csak egy rugdalózót adunk. Elég az, mert nálunk éjszaka is 23 fok van.
Mi úgy csináltuk az altatást, hogy elringattam a kezemben és amikor már mélyen aludt, akkor a már előre kiterített hálózsákba beletettünk és begombolgattuk rajta. nem kelt fel és betettük a helyére, a kiságyba. ennyi.
7 és fél hós kisfiú anyuja

Szia!
Mi a vastagabb hosszúujjú hálózsák alá csak egy ujjatlan bodyt adunk és csak egy polár pléddel takarjuk be. A szobában 22-23 fok van. Persze a kislányom nagyon "mozgékony" éjszaka (bejárja az egész ágyat...) ezért nem a takaróját használjuk.
Az altatásban nem tudok segíteni, mert nekünk szerencsére magától elalszik (próbáld ki a Suttógó módszert, nekünk az vált be). De szerintem hálózsákban is ugyanúgy lehet ringatni...
Sok szerencsét!
egy 8 hós kislány anyukája

Én a vastag zsákot éjjel használom. Ujjatlan.
Rövidujjú body és hosszuujjú pizsamarugi van a babámon, plusz egy vékony zokni. Nálunk éjjel 19-20 fok van.
Nappali alvásnál a vékonyabb szintén ujjatlan zsákot adom rá, persze ekkor 21 fok van a lakásban.
Én is ringatom a nappali alvások előtt, de nem jelent gondot,hogy zsákban van. Így nem tudok benyulni a 2lába közé, hanem a zsák miatt a 2lábát karolom át.
Ha pedig fáj a pocakja, akkor fektesd a karodra, pocakkal lefelé. Nekünk segített, amikor fájt a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!