Lecsot mikor adtatok eloszor babatoknak?
Figyelt kérdés
Ugy megkivantam,de tudom ha azt eszek akkor a 8,5hos kis mano gyerekem megakarja kostolni:-)2010. okt. 8. 17:47
1/4 anonim válasza:
Hát nemtom, én először asszem 14 hósan adtam először, de csak a tojásos szaftját kenyérrel. Ma is úgy eszi.
2/4 anonim válasza:
Én padlizsános-cukkinis lecsót csináltam, amiből kapott.
1 kisebb fej hagymát üvegesre párolok pici olajon, rádobok 3-4 szem leforrázott, lehéjazott, felkockázott paradicsomot, rá a pucolt és feldarabolt cukkinit és padlizsánt, és kevés kicsumázott, feldarabolt paprikát. Csipet só, pici biovegeta, és készre párolom. Rizst és pár karika jó minőségű virslit rádobok még 10 percre, és fedő alatt készre főzöm.
A babának a paprika és virsli kivételével lehet adni belőle. Nem zsíros, nem fűszeres...
3/4 anonim válasza:
Ezt egyszer már én is kérdeztem, sokkal okosabb nem lettem, talán az 1 évet írta a többség, hogy akkortól adták.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!Es a jo receptet is!!!
2010. okt. 8. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!