Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj az ha (szerintem) nagyon...

Baj az ha (szerintem) nagyon sokat kakál a 7hónapos babám? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
A korának megfelelően eszik gyümölcsöt,főzeléket,tápszert, és kap tejpépet is. Nem megy a hasa,de nagyon sokat kakál naponta vagy 6szor. Ez már majdnem 1-1,5hete Így van. Nem vittem orvoshoz mert nem fáj neki,és ezen kívül nincs baja,de már kezdek aggódni.
2010. okt. 8. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk kb. másfél-kétt héttel a fogzás előtt mindig van egy ilyen időszak, már többször ezt tapasztaltam. Nem lehet, hogy jön a foga?
2010. okt. 8. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Jav: szóval másfél-két héttel...
2010. okt. 8. 14:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,igen lehet hogy a foga miatt van. Mert örülten rág,az alsó 2foga már kint van,akkor nem volt ilyen. Nem is gondoltam volna a fogára.
2010. okt. 8. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt. A két alsó fogánál semmi nem volt, már csak azt vettem észre, hogy kint van a hegyük, aztán a két felsőt egy őrületes kaki mizéria előzte meg (11 kakis pelus/nap), majd most újabb két alsó jött ki, és két héttel ezelőtt megint volt egy brutális fisi-fosija. De még jön neki nem tudom, mennyi, mert nem nagyon engedi megnézni.

Szóval valószínűleg jönnek a felsők nálatok is.

2010. okt. 8. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:

De jó, hogy ezeket írjátok! Nálunk dettó ugyanez, 8-9 kakis pelenka egy nap, némelyik normális némelyik híg és már én sem tudtam mire gondolni, persze gyanakodtam a fogára mert kettő jött egyszerre. Ezek szerint másnál is van ilyen. :)

8 hós lesz a babám jövő héten.

2010. okt. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!