Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen itatópoharat vegyek 6...

Milyen itatópoharat vegyek 6 hónapos babának?

Figyelt kérdés

Mam, Avent, Tommee Tippee?

Kinek mi vált be?

Amúgy Aventes dolgaink vannak, de nem vagyok teljesen elégedett vele...

2010. okt. 8. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:

van egy pár

van avent varázsitatónk ami azért varázs mert varázsütésre folyik hol igen hol nem ...

van egy noname keménycsörös nem jött be úgyhogy amióta elmúlt másfél éves egy kubu-s csörös fél literesből iszik útközben vizet. itthon meg poharazunk

nem találtam megoldást mi is nagyon szeretjük az aventet de tényleg egy átok kb. 500x folyt bele a táskámba a lötyi úgy hogy mindig ellenőriztem és még el se cseppent aztán 10perc és ázott minden...

2010. okt. 8. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi Nuby-s itatót használunk 4 hós kora óta, és nagyon jó!
2010. okt. 8. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nos nekünk is Aventes dolgain voltak és sem igazán voltam a varázsitatóval megelégedve. Most jön a csavar, mert én csak a csőrt, tehát a gumis csőr részt ( ami 6 hónapos kortól ajánlott) rátettem egy Aventes cumisüvegre. Vagyis a cumi helyére a csőrt paszíroztam bele, ami így sokkal szorosabban fogja a gumi peremnél. És így a cumisüveg kupakot is tudtam használni, ami megakadályozta az esetleges kifolyást. Tehát nem fontos az egész varázsitatót megvenned, ha van avantes cumisüvegetek, elég csak a csőr részt.
2010. okt. 8. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Pont ez a bajom az avent-tel, hgoy a cumisüveg is folyik orrán-száján, ha előtte nem óriási körültekintéssel csavarom rá az üvegre :S ...

Na Avent-et nem veszek.

Várom még a válaszokat! :) MAM -ról vélemény? A cumiját szeretjük, abból az Avent nem is kellett a babámnak!

2010. okt. 8. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi Tommee Tippee-t vettünk, még nem próbálta a fiam, csak én, de nekem semmi nem jött belőle. :( Így még várunk vele. Ő most 7 hónapos.
2010. okt. 8. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Még nem használtuk, de itt azt olvastam, hogy nagyon jó és nem csöpög a Nuk-os csőrös itató.
2010. okt. 8. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!