Az agyi ultrahangon mit jelent az, hogy a fehérállomány szokásosnál echódúsabb?
echodens - ultrahangot erősen visszaverő tömör szövet,
echodús - lásd: echodens
Nekünk furcsa volt a fejformánk, vízfejűségre, agykamratágulatra gonoltak,de mivelezt nem taláták, ráírták, hogy dismorfiás arca van,még csak nem is a koponyáját írták a záróra.perszeén is csak otthon vettem észre a záróban. Hiába kérdeztem a háziorvost ő nem értett hozzá.Miután már az ügyeleten is megjegyezték hogy furcsa koponyája van, elvittem neurológushoz, aki egy másik ultrahang után megállapította, hogy koponyacsontosodái zavara van a babának.
Tehát semmi hasonló nincs a babánkban, csak annyit akartam mondani, hogy járj utána másik orvosnál is, mert ha mi nem megyünk utána magunktól, azóta már lebénulhatott, megvakulhatott volna,mert a cscsemőosztályon ennyit foglalkoztak sajnos vele.
Jobb ha kizársz bármi bajt, én is így mentem el, hogy tudom az enyémnek semmi baja, aztán mégis volt, még jó hogy nem hagyott nyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!