Farkas Flóra vagy Franciska jobb?
Figyelt kérdés
Kizárólag csak e 2 név közül kellene választani, nem kell egyéb nevet leírni a kommentekbe. Nem itt döntöm el a nevet, csupán érdekel mások véleménye. :) Mindkét név nagyon tetszik, ezért nehéz a döntés.
Köszi ha válaszolsz.
Ja ha lehet ne írj "egyik se" választ, mert az nekem nem segítség. Nyugodtan lapozz ha így gondolod. Köszi. ;)
2023. ápr. 7. 15:48
11/26 anonim válasza:
Farkas Flóra. Franciskával már nagyon sok lenne, pedig az a név eredetileg jobban tetszene de nem megy a vezetéknévhez.
12/26 anonim válasza:
Szerintem is Flóra. Felénk most a Franciska nagyon divatos lett, de ehhez a vezetéknévhez sok lenne.
13/26 anonim válasza:
Flóra. A másikkal kimondhatatlan.
14/26 anonim válasza:
Mindketto nagyon tetszik, adnam barmelyiket. A Franciskat valasztanam, ha kulonlegesebbet szeretnel, a Florat, ha kulfoldon is jol hasznalhatot. A Franciskanak hatranya, hogy a Farkas vezeteknevvel elegge nyelvtoro, szoval, ha az a fontos, hogy passzoljon, akkor a Flora.
17/26 anonim válasza:
Nekem a Farkas Franciska nyelvtörő, a Flóra jobban hangzik és szebb is.
18/26 anonim válasza:
Flóra, de a lényeg hogy nektek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!