Mennyibe kerül a Libero 7-14 kg 60db-os pelenka?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 21:44
1/6 anonim 

válasza:

Szia! Ha jól emlékszem 3000 ft körül van.
2/6 anonim 

válasza:

5 mp alatt megtaláltam a keresőben, érdemes lenne, kicsit utánanézni, és ha nem találod, akkor kérdezni.
5.178,- Ft
4/6 anonim 

válasza:

A Tescoban most akciós, 3ezerért:)
Én betankoltam belőle:) Amúgy 3600 körül van.
De az interspárban láttam 4600ért...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Annak a hozzászólónak,aki azt írta,hogy előbb keressem meg a neten,csak annyit mondanék,hogy a neten én is körül néztem és nagyon drágán dobta ki a pelust. Én arra voltam kíváncsi,hogy hol milyen árban van /magyarul,hogy hol olcsóbb!/
2008. dec. 29. 00:10
6/6 anonim 

válasza:

Nagyon "kedves" a második válaszoló. Én is úgy tudom, hogy a tescoban akciós, meg a dm-ben. Én általában a dm-ben veszem (főleg ha van kuponom, nem tudom te benne vagy e a baba bónusz programban), mert pontot is adnak és 15 pont után 15 % kedvezmény jár, ilyenkor több csomaggal veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!