Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok Stodal szirupot fél...

Adhatok Stodal szirupot fél éves babámnak?

Figyelt kérdés

Az orra nincs eldugulva, leszívni nem tudok semmit, jókedvü, vidám, nevet, nem lázas, csak szörcsög a torka, amit egy felnőtt felköhögne, de ő nem tud.

Mit adhatnék neki, hogy felszakadjon a váladék?

2008. dec. 28. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg a dobozán. Minden gyógyszerre rá van írva, mennyi idős kortól adható.
2008. dec. 28. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
sztem ne adj neki, ha nem zavarja, vagy ha nagyon szörcsög picit nyelvét nyomd le, s köhög akkor...nálunk ez vált be
2008. dec. 28. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
Szia! Az én fiam is produkál néha ilyen hangokat és semmi baja sincs. Megnézte a doki. Ő is fél éves. Csak hallotta a reklámba és elkezdte utánozni. Ha attól félsz hogy beteg nézesd meg orvossal. Soha ne adj neki gyógyszert anélkül. A gyógyszer akkor méreg ha a szervezetnek nincs szüksége rá.
2008. dec. 28. 22:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek: ha hiszed ha nem, az volt az első, de csak az van rajta, hogy gyerekeknek mennyit naponta, meg felnőtteknek mennyit naponta. Nincs ott, hogy mennyi idős kortól adható.

Persze, hogy elvittem orvoshoz, annyit mondott, hogy kicsit taknyos, adjak neki orrcseppet, amit szoktam is.

És persze, hogy zavarja, hisz nem tud aludni, mert szörcsög a torka és nem kap levegőt. Nem hobbiból akarok neki adni valamit, amitől jobban lesz. Már egy hete nem alszunk éjjel, mer negyedóránként felsír.

És az utolsónak: ez nem gyógyszer, homeopátiás készítmény. Gyógyszert sosem adnék magamtól találomra a gyerekek, még magam sem szedek be semmit.

Köszönöm a válaszokat, és várom a további tapasztalatokat.

2008. dec. 28. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal egyszerűbb a találgatás helyett felkeresni a homeopata gyermekorvost,csakis ő tudna segíteni rajta!

Az orrcseppet, amit a háziorvos ajánlotta, pl. Nasivin, ezt a homeopata gyermekorvos nem ajánlotta, csak a sótartalmú orrsprayt, az én kisfiamnál bevált, sokkal nyugodtabb lett tőle!

2008. dec. 29. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor tegyünk pontot a vita végére: adhatsz neki, nekünk a gyerekorvos ajánlotta, adtam neki és be is vált. mondjuk akkor taknyos is volt, köhögött is. Három és fél hónapos volt akkor.
2008. dec. 29. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem adhatsz Stodalt, legalább nem gyógyszerrel tömöd. Nálunk is az volt a baj, de mi 5 hósak vagyunk. Nekem még ACC-t(100) ajánlott a doki 3*1 késhegynyit. Nekünk ez bevált, a nyákot felszakította.Attól baja nem lesz.
2008. dec. 29. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!