Adhatok Stodal szirupot fél éves babámnak?
Az orra nincs eldugulva, leszívni nem tudok semmit, jókedvü, vidám, nevet, nem lázas, csak szörcsög a torka, amit egy felnőtt felköhögne, de ő nem tud.
Mit adhatnék neki, hogy felszakadjon a váladék?

Elsőnek: ha hiszed ha nem, az volt az első, de csak az van rajta, hogy gyerekeknek mennyit naponta, meg felnőtteknek mennyit naponta. Nincs ott, hogy mennyi idős kortól adható.
Persze, hogy elvittem orvoshoz, annyit mondott, hogy kicsit taknyos, adjak neki orrcseppet, amit szoktam is.
És persze, hogy zavarja, hisz nem tud aludni, mert szörcsög a torka és nem kap levegőt. Nem hobbiból akarok neki adni valamit, amitől jobban lesz. Már egy hete nem alszunk éjjel, mer negyedóránként felsír.
És az utolsónak: ez nem gyógyszer, homeopátiás készítmény. Gyógyszert sosem adnék magamtól találomra a gyerekek, még magam sem szedek be semmit.
Köszönöm a válaszokat, és várom a további tapasztalatokat.

Sokkal egyszerűbb a találgatás helyett felkeresni a homeopata gyermekorvost,csakis ő tudna segíteni rajta!
Az orrcseppet, amit a háziorvos ajánlotta, pl. Nasivin, ezt a homeopata gyermekorvos nem ajánlotta, csak a sótartalmú orrsprayt, az én kisfiamnál bevált, sokkal nyugodtabb lett tőle!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!