Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Naponta mennyi időt van hason...

Naponta mennyi időt van hason a 3,5 hónapos babátok?

Figyelt kérdés
Az enyém utál hason lenni… Erőltetem, de 10 perc után ordít. Dévényesnél voltunk, nem talált semmi problémát.

2023. márc. 30. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Az emyém is utálta nagyon sokáig. Nem erőltettem, ha sírt felvettem, szinte állandóan kézben volt vagy kendőben. Én is aggódtam de végül időben forgott is. Valahogy megerősödött így is. Védőnő fogja mondani ha nem oké. Utólag örülök hogy nem hagytam sírni emiatt, hiába tanácsolták többen hogy hagyjam majd abbahagyja.
2023. márc. 30. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A kezedben is erősödik azért. Vagy fektesd a mellkasodra, kicsit dőlj hátra. Mi még úgy is tartottuk, hogy az alkarunkon a hasán, így előrefelé nézett, azt nagyon szerette.
2023. márc. 30. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A 10 perc tök oké. Akkor is erősödik ha hordozod, vagy a mellkasodon van. De tényleg rendben van a 10 perc. Én vettem ilyen kis mütyűröket a földre, amit fogdoshat, meg egy táncoló rákot, nem tudom otthon lehet-e kapni, de azt tök sokáig nézte. De ne aggódj, lesz ez több is.
2023. márc. 30. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4,5 hónapos (korr.3,5) a fiam, elég szépen elnézelődik, 15-20 percet is akár. Van amikor napi 3x, de olyan nap is van, hogy nem rakom hasra max 1x, de olyan is előfordul, hogy 1x sem..
2023. márc. 30. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kb tízszer tíz másodpercet, utána ordított. Kézben tartottam sokat,azzal is erősödik, meg próbaltam saját magamon hasaltatni mikor hagyta, az jobban ment. 4,5 hónaposan már szerette a hasalást.

A 10 perc nálatok teljesen jó.

2023. márc. 31. 05:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mint a 4-es, csak enyém 2,5 hónapos. De hason tud csak aludni, valószínűleg emiatt bírja jobban.
2023. márc. 31. 07:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Naponta többször teszem hasra van hogy 2-3 percet bír van hogy 10 percet,van hogy 6-7 percet, mikor hogy, ici pici kora óta csinálom, szépen tartja a fejét és támaszkodik a könyökén de elfárad.
2023. márc. 31. 08:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd akkor, vedd a válladra, fektesd a mellkasodra.
2023. márc. 31. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!