Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Várandós vagyok. Júliusban...

Várandós vagyok. Júliusban érkezik a kisfiunk. Bababölcső vagy kiságy elhelyezésében tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sokaktól hallom, hogy a jövevény érkezésekor sok anyuka kiköltözik a babaszobába kb. mert sokszor fel kell kelni a babához. Nekünk ikeás kiságyunk lesz, arra gondoltam, hogy az első pár hónapban a mi hálószobánkba tennénk. Viszont mindig tv-re alszunk el. A baba altatásánál mennyire zavaró a tv esténként. Elnézést az idióta kérdésért, csak érdekelne, hogy van-e így ezzel valaki, illetve ki-hogyan oldotta meg az első pár "kritikus" hónapot". Köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 29. 07:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi akkor szoktunk le a tévére elalvásról. Azóta, már a tévé is kiköltözött a szobából.
2023. márc. 29. 07:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is leszoktunk a TV-ről teljesen. Napközben szoptattam sorozatozva talán 1 hónapos korától egy darabig, de mostmár nem eszik olyan sokáig se. Most néha altatás közben némítva bekapcsolom miközben ringatom. Szerintem zavaró lesz de majd meglátjátok hogy alakul.
2023. márc. 29. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aludjatok el tv-re. Egyszerűen abba kell hagyni. Egy felnőtt idegrendszerének se tesz jót, egy babának pláne.
2023. márc. 29. 09:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem tesz jót a baba idegrendszerének a tv, főleg a sötét szobában villogó fény. Ne szoktasd hozzá már csecsemőkorban hülye szokásokhoz. Neki sötétre és nyugira van szüksége, hogy szépen beálljon neki az éjszaka nappal ritmusa. Bizony egy baba változásokkal jár.
2023. márc. 29. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tesz jot nektek sem, a babanak meg plane. Nem tud kikapcsolni az agya.

Gondolom nem akarsz 3 ev mulva egy hiperaktiv, viselkedeszavaros gyereket ?

Kirakjatok a tv-t. Legyen mar a gyerek fontosabb !

2023. márc. 29. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
A 2,5 hónapos babám mellett napközben sem kapcsolom be a TV-t sosem. Semmi szüksége nincs rá, egyáltalán nem tesz jót az idegrendszerének. Külön szobában alszik, sosem aludt eddig velünk, de ettől függetlenül éjszakára sem kapcsoljuk be.
2023. márc. 30. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!