Miért csak én járok így a gyerekemmel?
Szia:)
Először is nyugi! Még csak 3 hónapos. Sir es nyöszörög ha éhes, szomjas, fazik, melege van, fúj a szél, szélcsend van, hianyzik anya, telihold van, röviden minden miatt is sirdogalhat. Még kicsi, nem tudja máshogy kifejezni magát. Vannak babák, akik atalusszak az éjszakát ennyi idősen igen, én konkrétan egyet sem ismerek, pedig van pár babás ismerősöm.
Fiam mintagyerek volt, 10 hónapos koráig mégis 4-8x keltem hozzá. Enyhén szólva kivoltam már fáradva.
Doki is okos, ELVILEG mar csak neha kellene kelnie. Elvileg...🤣 nem tart örökké, hidd el! Addig is kitartast!
9 eves lanyom ujszulott koratol kezdve aludt egesz ejjel,soha nem kelt enni..most a fiam 1 eves elejetol kezdve masfel orankent nyoszorog,kinlodik.
Mikor megszuletett orultem,hogy majd biztos olyan lesz mint a lanyom.persze,ez nem jott ossze
Ne aggodj,nem te vagy a szerencsetlen,minden gyerek mas.
Nem csak te vagy így…
Ovisak a gyerekeim
Kelnek éjjel még mindig és minden nyösszenésükre ébren vagyok.
Ha anyukámnál vannak ő is ébrrd minden nyösszenésre, pont múltkor mesélte..
Szerintem ez a normális egy anyától.
Fiam kedden lesz 4 éves. A mai napig 2x kel éjjel.
Lányom 18hónapos lett tegnap. Születése óta 2 óranként kel. De úgy, hogy 4kor kel, 6iv fennvan és utána aldzik 1 órát még.
Szóval 18hónapja nem aludtam egyben 2 óránál többet, és 4nél tovább...
Szóval nem vagy egyedi, és hidd el, vannak nálatok "rosszabbak" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!