Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokat csukló pocaklakók bukós...

Sokat csukló pocaklakók bukós babák lesznek?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak mende-monda? ki hogy tapasztalta, kinek már megszületett sokat csukló kisbabája? van összefüggés?
2010. okt. 7. 17:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Erről még nem hallottam. De az én tapasztalatom alapján igaz is lehet. A kislányom sokat csuklott a hasamban, és később hasfájós, sokat bukó baba lett. Hasi ultrahangra is kültek reflux-gyanú miatt, de szerencsére negatív lett. Kb. 6-7 hónapos korára múlt el a sok bukás.

Sógornőm nemrég szülte második gyerekét, és neki is sokat csuklott a hasában a baba. Mondta is, hogy az első gyerek nem csuklott ilyen sokat. Az újszülött elég hasfájós lett, és ő is sokat bukik, míg az első gyerekkel nem voltak ilyen gondok.

2010. okt. 7. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is rossz tapasztalataim vannak.Az én kislányom is sokat csuklott a pocakomban.Most 3 hónapos.Elég sokat bukik és többször is csuklik naponta.Ha ilyen problémátok lesz, adhatsz neki folyadékot.Én gyenge ánizsmag-kamillateát szoktam neki adni.Ez jó kakigondokra és szélhajtó hatása is van.De ha nem akarod teáztatni, akkor sima felforralt, lehűtött vizet is adhatsz neki.Nekünk ettől el szokott múlni.
2010. okt. 7. 18:09
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megosztott tapasztalatokat és a tippeket is! :-)

szép estét

2010. okt. 7. 19:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon sokat csuklott a pocakban, minden nap, de volt hogy naponta többször is, viszont sosem volt bukós baba.
2010. okt. 7. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Az enyem is sokat csuklott a pocakban,de nem bukik,ill.nagyon ritkan.viszont jo sokat pukizik,foleg most,hogy megkezdtuk a hozzataplalast...:) ne aggodj,elvezd a babavarast,amig tart,sok boldogsagot kivanok!!!
2010. okt. 8. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!