Adhatok forrásvizet a 3hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
Csak szopizik, de látom rajta hogy nagyon inná a vizet. Például a kádban szopogatja a kezéről a vizet.2008. dec. 28. 18:59
1/8 anonim 

válasza:

Felesleges, addig orulj, amig csak szoptatod, a legjobb dolog szerintem.
2/8 anonim 

válasza:

Télen nem kell neki víz, ha van elég tejed. Szerintem csak ismerkedik a kezével, és a vízzel.
3/8 anonim 

válasza:

Kislányom 11 hónapos, 6 hónapig egy korty vizet sem ivott. Utána sem nagyon...felesleges!
Nyáron sem kell víz, ha sűrűn cicire teszed.
4/8 anonim 

válasza:

Az én 3 és fél hós fiam is ezt csinálja a fürcsinél, de amikor vízzel kínálom, nem kell neki. Lehet nálad is ez lenne.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Kanálból is megissza és úgy néz ki bejön neki.
Csak azt nem tudom hogy forrásvizet adhatom-e vagy azt is forralni kell?
2008. dec. 28. 21:47
6/8 anonim 

válasza:

Forrald fel azt is, es adjal neki, ha annyira erolteted. De 6 honapos korukig nem kell nekik vizet adni, miert nem erted meg? Az anyatej az enni es innivalo is egyben! A vizben semmi tapanyag nincs, amire szuksege van egy 3 honapos babanak!
7/8 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de tényleg nem értem, miért erőlteted. Akkor már inkább adj neki pár korty tejcsit, az eleje úgyis híg, szomjoltó.
Ennyi erővel pörköltet is adhatnál neki, mert úgy nézi, mintha kérne.
8/8 anonim 

válasza:

Bejön neki... Hmmm. Kislányomnak tuti bejönne, ha Colát adnék neki, de....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!