Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok forrásvizet a 3hónapos...

Adhatok forrásvizet a 3hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
Csak szopizik, de látom rajta hogy nagyon inná a vizet. Például a kádban szopogatja a kezéről a vizet.
2008. dec. 28. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Felesleges, addig orulj, amig csak szoptatod, a legjobb dolog szerintem.
2008. dec. 28. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Télen nem kell neki víz, ha van elég tejed. Szerintem csak ismerkedik a kezével, és a vízzel.
2008. dec. 28. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 11 hónapos, 6 hónapig egy korty vizet sem ivott. Utána sem nagyon...felesleges!

Nyáron sem kell víz, ha sűrűn cicire teszed.

2008. dec. 28. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én 3 és fél hós fiam is ezt csinálja a fürcsinél, de amikor vízzel kínálom, nem kell neki. Lehet nálad is ez lenne.
2008. dec. 28. 21:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Kanálból is megissza és úgy néz ki bejön neki.

Csak azt nem tudom hogy forrásvizet adhatom-e vagy azt is forralni kell?

2008. dec. 28. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Forrald fel azt is, es adjal neki, ha annyira erolteted. De 6 honapos korukig nem kell nekik vizet adni, miert nem erted meg? Az anyatej az enni es innivalo is egyben! A vizben semmi tapanyag nincs, amire szuksege van egy 3 honapos babanak!
2008. dec. 28. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de tényleg nem értem, miért erőlteted. Akkor már inkább adj neki pár korty tejcsit, az eleje úgyis híg, szomjoltó.

Ennyi erővel pörköltet is adhatnál neki, mert úgy nézi, mintha kérne.

2008. dec. 29. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Bejön neki... Hmmm. Kislányomnak tuti bejönne, ha Colát adnék neki, de....
2008. dec. 29. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!