Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az én gyerekem nem átlagos...

Az én gyerekem nem átlagos vagy ekkora különbségek vannak babák közt?

Figyelt kérdés
Gyönyörű 5 hónapos kislányomat elég nehéz lekötnöm, a 2 óra ébrenlétéből mondjuk úgy 40 perc a boldog játszás, aztán már semmi nem tetszik neki, a második egy óra elég szenvedés tud lenni. A játékok nem igazán kötik le, ideig-óráig, aztán hiszti. Példa: vettünk neki lufit, 3 nap után már megunta. Hétvégén viszont találkoztunk egy egyidős babával, akinek a szülei játékot sem hoztak magukkal arra 3-4 órára, csak letették és simán otthagyták, elvolt. Nekünk ez annyira elképzelhetetlen, nem tudom mi vagyunk-e ennyire kirívó eset vagy ennyire babafüggő?
2023. márc. 24. 13:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem sem kutya, de nála ez hullámzott mindig is. Van hogy tök jól elvan, van hogy totál matrica, 10 hónapos. Amióta ül és sportbabakocsit használunk, már 40 percre eltudjuk hagyni a házat, ami nekem ÓRIÁSI felüdülés és minőségi ugrás! Elmondani nem tudom mekkora szikla gurult le a lelkemről ezzel a lehetőséggel. Ordított a babakocsiban, az autóban és kendőben is 10 perc volt a rekord ideje. Én komolyan azt gondoltam, hogy ettől be fogok kattanni... Más meg posztolgat hogy itt vannak, ott vannak, gyerek alszik az autóban, babakocsiban, étterembe mennek, nagyot sétálnak. Én ilyen babát kaptam, ennyi. Ha sárgulok az irigységtől is azzal kell boldogulnom, akit én kaptam. :)

Mellesleg sosem hiszi el senki, ha éppen nehéz időszakunk van, mert a lánykám hisztikitti, mert amint jön valaki fülig vigyor, ha hoznak magukkal gyereket és az ő játékait, akkor meg hirtelen mintha nem is léteznék... Szóval néha elgondolkozom, hogy rossz mozit nézek és csak beképzelem az egészet. XD

A babák természetesen nem egyformák és ez így van jól!

2023. márc. 24. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!