Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jövő héten lesz 8 hónapos a...

Jövő héten lesz 8 hónapos a lányom. Az nem gond, ha egyszer egyszer fel kel éjjel, de mit csináljak vele, hogy ne 1 vagy 2 óránként keljen fel? Mire lefeküdnék megint fent van.

Figyelt kérdés
Ha én megyek oda hozzá, addig veri magát az ágyhoz, míg ki nem veszem, esély nincs arra, hogy megsimizem a hátát és visszaaludjon.Ezáltal, ha én megyek kiköveteli a szopit is minden alkalommal.Ha az apja menne esetleg hozzá, az sem megoldás, próbáltuk, addig ordít míg nem jöhet hozzám és kezdődik az ördögi kör elölről. Használható válaszokat várok, ami segíthet, azt ne írjátok, hogy biztos jön a foga, mert azt tudom, de attól nem lesz jobb semmi. Köszönöm
2010. okt. 7. 14:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

16:13-nak: nem, próbáltam már azt is, hogy nem ugrok egyből, de mikor már majd egy órája zokogott nem bírtam tovább. Addig csinálja, amíg nem veszem fel, az nem elég neki, ha csak odamegyek.

Amúgy én sem "tömködöm" be a száját minden órában, amikor felkel, próbálom átölelni, ringatni, de nem nagyon használ. Egyszer egyszer bejön, de többnyire nem működik.

2010. okt. 7. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Már írtam ma neked, szintén 8 hós a kisfiam. Egyébként nálunk azóta rosszabb a helyzet, amióta felállt. Most ha ébred éjjel azonnal négykézlábra fordul és már mászik is a rácshoz és áll fel és ott üvölt, amíg valaki nem megy hozzá. Én már arra is gondoltam, hogy nem szeret az ágyában lenni, de hát ennek nem tudok mit csinálni. Így hogy mászik, áll, életveszélyes, még köztünk sem merném altatni, tutira elszökne éjjel.
2010. okt. 7. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:
És ha éjjel próbálnád meg a cumit a szájába tenni?
2010. okt. 7. 19:50
 14/15 A kérdező kommentje:

igen nálunk is az az első, hogy mászik a rácshoz, bár még fel nem áll,de állandóan mehetnéke van. Nem hiszem, hogy ez azért lenne, mert nem szereti az ágyát. Napközben többször is bele szoktam tenni, tök jól eljátszik, akkor gondolom sírna, ha nem érezné magát jól benne.

Éjjel próbáljam meg a cumit: nem megy, sokszor próbáltam éjjel is nappal is ,egyáltalán nem fogadja el. Sőt, van a rágóka, amit hűtőbe kell tenni, azt is nehezen akarta elfogadni. Aminek gumi az anyaga semmi nem kell neki.

2010. okt. 8. 07:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló problémám volt nekem is. Az én lányom éjjel 3-4 óránként kelt fel, és csak cici volt neki jó. Már semmi másra nem tudtam gondolni, csak arra, hogy a foga miatt van ez. (már 4 fog kint volt!). Tegnapra már ott tartottunk, hogy felkelt 3-kor, (cumival visszaaludt), 5:45-kor, amikor szopott. Majd újra felébredt 7-kor, 7:20-kor, 7:30-kor, 7:40-kor.

Itt rengetegen írták a Chamomillát, és végül én tegnap vettem a patikában. És ma éjjel NEM kelt fel. Először 6 órakor ébredt, majd aludt reggelig. VÉGRE!! :)

Remélem, a többi éjszaka is jó lesz, de akár 1 átaludt éjszaka miatt is megéri!

Próbáld ki a Chamomillát. Napi 2x kell 5 golyócskát feloldani 1 pici műanyag kanál vízbe, és beadni neki.

Drukkolok, hogy Nektek is beváljon!

2010. okt. 8. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!