Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek újszülöttnek nem volt...

Akinek újszülöttnek nem volt a legszebb a babája, mikor kezdett el szépülni?

Figyelt kérdés

Imádom a kisfiamat és nekem ő a legszebb. De ha megpróbálom objektív szemmel nézni, olyan kis semmilyen. Utálom magamat, amiért ilyennek látom néha. Aztán persze megint a legszebbnek.

7 hetes, de nemhogy szépült volna eddig, hanem...

Mikor kezdenek kikupálódni a babák?

2023. márc. 23. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Utóbb visszanézve a képeket… fél évesen mind2 gyerek.

Nekem szépek voltak akkor is.. de azért utólag vicces látni a fotókat..

2023. márc. 24. 06:48
 12/18 anonim ***** válasza:
6$# 🤣🤣🤣
2023. márc. 24. 07:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, rengeteget változnak. Az én lányomnak aránytalanul nagy volt a feje 🙈. Nem azért, mert baba, a doki is megjegyezte, hogy jó nagy a buksija (gondolhatod mennyire, ha vizsgálták is, nincs-e gond). Mellé kis cérna kezecskék. Aztán jól behurkásodott, duci lett mindene, az arca is kis zsömle volt. Egy éves korára a fekete haja kiszőkült, a szeme kék lett és hozzánőtt a teste fejéhez, a hurkák eltüntek. Most 6 éves, a babakori fotóin nem hinnéd el, hogy ő van. Többen megjegyezték, hogy olyan, mint egy porcelánbaba, (elfogultság nélkül írom: tényleg egy nagyon szép kislány)
2023. márc. 24. 07:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a fiamnak álla nem volt.. hurkas ducipodi.. golyóbis áll mélyebben😂

Lába meg

A férjem kerdezte, hogy mi ez valami kisvakond?

Ki fog nőni neki?

( nyilvan poénosan, a másik gyerekünk nagyon hosszú végtagokkal született és azóta is olyan)

Amúgy jelentem, hogy “kinőtt”, 3 évesen szőcskelábú..

( teljesen arányban van a lába az egyéb ruhaméretével is, mîg a lányunknak 2-3 számmal nagyobb nadrág, mint póló kell a hossza miatt.)

Igazi kisgyerekforma 2 évesen lett nekik..

Szép baba 6-8 hónap közt.. előtte inkább cukik voltak.

2023. márc. 24. 07:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A lányom nagyon szép volt.

Az ikrek korababák voltak.

A kislányom egész formás volt, de a fiam igazi kis béka volt 😅

vékonyka, picike, de óriási homlokkal. Tényleg imádni való volt, de szép semmi képp.

Több hónapos volt (kb 3 mikor) észrevettem h "szépül"

Kicsit nőtt a haja, már kikerekedett addigra.

Most 3 évesen igazi szívtipró ☺️😉

2023. márc. 24. 09:07
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Nekem szép volt születéstől, de tény, hogy fél éves korától kezdett igazán széppé válni. Előtte haja alig volt, az is oldalt meg hátul nőtt először. Születéskor csepp husija nem volt (IUGR baba), utána meg hirtelen jöttek rá hurkák, tokás volt nagyon. fél év után elkezdett nyúlni, formás lett, szép szőke haja lett akkor már mindenhol, meg állandóan mosolygott, ami csak hozzátett.
2023. márc. 24. 10:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9 hetes, már szépnek látom. Bár fotókon nem mindig. Nem tudom ez minden babának ilyen-e, de ugye nyaka még alig van, a bőre viszont már megvan hozzá, emiatt olyan kis tokás-ráncos ott a nyakánál, az pl nem szép, és fotókon mindig olyan Jabba feje lesz tőle. De élőben nem Jabba.

Újszülöttként nem láttam szépnek. Próbáltam fotókat csinálni róla, amit aztán elküldtem a nagyszülőknek meg a barátoknak. Emlékszem mennyit szenvedtem, hogy normális képek szülessenek, amiket jó szívvel küldök el. Aztán pár napja visszanéztem azokat az első kórházi fotókat, te jó ég. Nem hiszem el, hogy akkor vállalható képeknek gondoltam azokat...

2023. márc. 25. 00:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17-es, én még egy rövid videót is szétküldtem a kisfiamról a kórházból... fhú, mint egy öreg, cdoffadt bácsi. És én teljesen vállalhatónak íteltem meg azt a videót. Meg azok az első képek, te jó ég. S mindezekre az ismerőseim "Jaj de cuki, jaj de aranyos." Én meg csak pislógtam, hogy tényleg? Ugyan azt a babát nézzük?

A képekkel én is sokat szenvedtem. Nem akartam olyan képeket készíteni róla, amiket ha nagyobb korában visszanéz, csúnyának látja rajtuk magát. De nem mindig sikerülnek róla szép, aranyos képek :)

2023. márc. 25. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!