1 évesen milyen kivizsgálásra küldenek?
A kisfiam szept. végén töltötte az 1 évet. Voltunk a státusz vizsgálaton, ahol azt mondta a doki, hogy mivel csak 8 kg, ezért ha 15 hónapos korára nem lesz 9 kg felett, akkor elküld kivizsgálásra.
2950grammal született.
Hozzáteszem, egész nap megy a gyerek, folyton mozgásban van, még evés közben is, 1 percet sem ül meg. Az apja is sovány alkat, meg az ő családjában az összes férfi max. 60-70kg, és 180cm magas, szóval elég "cingárok". :)
A lányom két évesen háromszorozza meg szóletési súlyát. Ő majdnem 4 kg val született, két évesen nincs 12 kg.
A kicsim nagyon rossz evő, én mindig panaszkodok a dokinőnek, de ő nem küldi sehová, nem sovány a lányom.
Amúgy vérvizsgálatra küldik előszőr a nem hízó vékony babákat, aztán ott kiderül, kell-e tovább menni.
Köszönöm a válaszaitokat.
Én nem aggódom a súlya miatt, mert mostanában volt 2 hétig beteg is, volt 1 hetes hasmenése is...
De a doki nagyon felidegesített, mert mondott pár olyan dolgot is, amihez jóformán semmi köze, meg nagyon durva is volt. Váltanék szívem szerint, de a környéken ez az egyetlen gyerekorvos van és egy nátha miatt nem szívesen cipelném busszal (autónk nincs) 25kmre a gyereket másik orvoshoz...
Lányom 3120 g-al született, 4 hónapos korára már megduplázta, pénteken lesz 1 éves, de Ő sem háromszorozta meg, épphogy van 9 kg...
Mi jövő héten megyünk státusz vizsgálatra, én mondjuk folyton idegeskedem a súlya miatt, fél év alatt hízott összesen másfél kilót.:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!