Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császáros anyukák nektek nem...

Császáros anyukák nektek nem fáj a gerincetek ahova az érzéstelenítőt kaptátok?

Figyelt kérdés
már most érzem másodszor,és most rosszabb mint előszőr és tovább is tart.először nem tudtam mitől lehet,de rájöttem h oda kaptam az érzéstelenítést,mert a gerincem fáj.volt még valaki így?mit csináltatok?orvosnak ha megyek érdemes ezt megemlíteni? 7.5 hónapja szültem
2010. okt. 7. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is 7,5 hónapja szültem és én is érzem, főleg ha fekszem. Mondtam is a férjemnek, aki elkezdte nyomogatni ott hátul a gerincem de úgy nem fájt.

Olyan fura érzés, tudom, hogy oda kaptam de nem tudom a konkrét fájdalmat beazonosítani. Én azt gondoltam, hogy csak pszichés, de most hogy írod, hogy te is érzed, újragondolom megint :)

Nem mondtam még dokinak, ha a tiéd mond rá valamit, örülnék ha leírnád.

2010. okt. 7. 09:50
 2/9 A kérdező kommentje:
oké megírom,a jövőhéten megyek,bár nőgyógyászhoz,nem tudom ő mennyire tudna vele kezdeni valamit,egyáltalán ha lehet.nekem nem csak akkor fáj már ha fekszem.egyfolytában,nehéz már felemelni a kislányom,8.5 kiló.gondoltam arra is hátha front hozza ki.na majd meglátjuk.
2010. okt. 7. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hónaposak a lányaim, de én még nem éreztem ilyen fájdalmat.
2010. okt. 7. 10:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Hehe én nyertem 10 hónappal. Olyan, mintha kést forgatnának bennem. Én nem császáros voltam amúgy. Hajolok másfél percig és alig tudok kiegyenesedni. Azt hittem csak én vagyok tápos. Egy biztos napszámba paprikát szedni nem kell mennem!
2010. okt. 7. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem is szokott fájni a derekam amióta a kislányom megszülettet, és növéremnek is amióta megszületett a pici( bár ö nem császáros volt)ès érdekes növéremnek és nekem is akkor sokkal jobban fáj a derekunk amikor megvan a mensink . Szerintem a hormonokkal lehet összefüggésben. èn már mástól is hallottam ezt a derékfájást.
2010. okt. 7. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
utolso vagyok még annyi, hogy már 13 hós a kislányom és még mindig derékfájós vagyok :(
2010. okt. 7. 10:41
 7/9 A kérdező kommentje:
10:14-es nekem valamikor a 4-5 hónap körül éreztem először,és megint újra.bár lehet ez a menstruációs ötlet sem rossz,ugyanis most múlt el és mielőtt megjött előtte 3-4 nappal kezdtem el érezni.na most majd megfigyelem elmúlik-e h elmúlt a mesim is.az előzőnél nem emlékszem h éppen akkor menstruáltam-e.
2010. okt. 7. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
én 16 hónapja szültem császárral!4x szúrtak mire sikerült végre eltalálni jól!(gondolom én kaptam ki a legbénább orvost az országban)a mai napig fájni szokott nekem is!mielőtt megjön akkor is de egyébként meg valahogy máshogy!ez inkább olyasmi mint amikor lumbágóm van!remélem érthetően írtam le!a megjövős olyan érzés hogy leszakad a derekam ez a másik meg éles!
2010. okt. 7. 15:08
 9/9 A kérdező kommentje:
sziasztok.megkérdeztem egy ismerőst a szülészeten,azt mondja ha nagyon fáj,akkor menjek el orvoshoz.remélem a héten eljutok mert még azóta se voltam.
2010. okt. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!