Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pető Olivér (Olcsi) vagy Pető...

Pető Olivér (Olcsi) vagy Pető Benjamin (Beni) illetve Pető Rebeka (Rebi, Rebus), Pető Zora (Zorka) vagy Pető Naomi (Mimi)?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok fiú-lány ikreinkkel,hamarosan szülünk,és még mindig nincs név eldöntve:)Szerintetek melyik szebb??A zárójelbe írt neveken szólítanánk őket.Lányba én Naomi Zora mellé hajlok,férjem inkább Rebeka,fiúról fogalmunk sincs.
2010. okt. 6. 20:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Pető Olivér Benjamin és Pető Zora Rebeka

De ha csak 1 akkor Olivér és Zora :)

2010. okt. 6. 21:07
 12/33 anonim ***** válasza:
Mivel a lánykám is Zorka én arra szavazok,kisfiú név pedig a Benjamin:-)Amúgy a Zorka tényleg önnálló névként is adható ha gondolod:-)
2010. okt. 6. 21:08
 13/33 anonim ***** válasza:

Az előre elhatározott becenevekből soha nem lesz semmi... Lesz helyette Kiscicám, Pötyikém, Zsebikém, vagy valami... :) :)

Egyébként ezek közül az Olivér és a Rebeka tetszik.

2010. okt. 6. 22:09
 14/33 anonim ***** válasza:
Nekem az Olivér és a Rebeka név tetszik a legjobban. De Rebeka most elég sok van a környezetemben.
2010. okt. 6. 22:55
 15/33 Vilcsianyuja ***** válasza:
51%

a Naomi szerintem nagyon gáz. Mindenkinek egy hisztis p... jutna eszébe róla. amúgy én Noémi vagyok ;) én is szoktam erősíteni ezt az imidzset :D

Ha fiunk lett volna ill. lesz valamikor, akkor Olivér lesz. Nyilván akkor az nekem jobban tetszik, mint a Benjámin.

A Zora és a Rebeka közül talán a Rebeka. A Rebus mint becenév amúgy nekem nagyon tetszik!

2010. okt. 6. 23:31
 16/33 anonim ***** válasza:
Olivér és Naomi!Ez a kettő a legszebb,de jó még a Zora is!Vagy annak van olyan változata,hogy Zóra...az is szép! :)
2010. okt. 7. 05:27
 17/33 anonim ***** válasza:
Benjámin é Rebeka
2010. okt. 7. 15:37
 18/33 anonim ***** válasza:

na ahányan vagyunk, annyi félét írunk :)

szerintem Beni és Zorka :)

nekem az Olivér nem tetszik (de biztos azért mert ismertem egy Olivért aki nagyon gáz volt)

a Naomi meg nagyon idegen hangzású

a Rebeka sem rossz

2010. okt. 8. 00:32
 19/33 anonim ***** válasza:
Bármelyik tetszik, a Naomi-t kivév, de az nagyon nem.
2010. okt. 9. 23:01
 20/33 Tinker Bell ***** válasza:

Benjamin és Rebeka!

De aztán írd meg melyik variációt választottátok! =o)

2010. okt. 10. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!