Kötött csípőjű baba, nem igazán hagyja a tornáztatást, mit csináljak?
Figyelt kérdés
#baba #Kötöt csípő
2023. márc. 13. 18:30
1/11 anonim válasza:
Tornáztasd, akkor is ha nem tetszik neki.
2/11 anonim válasza:
Ha biztos vagy benne hogy helyesen csinálod a gyakorlatokat akkor csináld, ha nem vagy benne biztos, akkor pedig keress gyógytornászt aki csinálja.
3/11 anonim válasza:
Nálunk kellett terpeszpelenka is 1 hónapig illetve minden pelenkázásnál torna.(pici eltérés volt csak) Szépen helyrejött. Hú,én mindent bevetettem motivációnak,az éneklés bevàlt,jókat mosolygott közben(számoltam,hogy egy megérett a meggy,stb.) Ha nem vált be,akkor játékkal,bármivel próbálkoztam. Már nem kell neki,de azért fürdetés után szoktam még 1x. Próbálkozni kell:/ én féltem,hogy kengyel lesz a vége,ezért ahogy mutatta az ortopédus(meg a dévényes)úgy csináltam alaposan. Meg nekem a dévényes pl. mutatta úgy is,hogyha befeszít picit várjak utána folytassam óvatosan.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem hagyja, feszíti.
Ha hordozom kendővel akkor az beválhat? Ott is nagy terpesz van, szorosan hozzám simul. Hordott terpesz pelust is.
2023. márc. 14. 08:06
5/11 anonim válasza:
Nekem az a véleményem,de javítson ki más,ha hülyeség,mert lehet az. De ha a terpeszpelenka se vált be a hordozás szerintem kevés lesz:/ Torna mindenképp kellene mellé. Nekünk is mondták a terpeszpelenka+torna+hordozást,hordoztam is mellette. Mennyire kötött amúgy? Esetle ha gyógytornász csinálná? Meddig hordta a pelust?Nálunk egy hónapig 0-24,végén voltak pici szünetek. Dokinak mondtad,hogy nem engedi? Neki engedte? Lehet nem jó a technika,ha neki engedte? Nálunk a gyógytornásznak nem engedte pl.,de addig várt,pihentette majd újra. Mennyi idős amúgy? Csípőszűrésen derült ki?
6/11 A kérdező kommentje:
Csípőszűrésenbderült ki, igen. Órákat hordta. Még akkor hagyyta a tornát mert kicsi volt. Most 6 hónapos lesz, így már nem igazán engedi. Minden nap órákat hordozom. Mintha javult volna. De nem tudom ez elég lesz e. Most gyermekorvosnál lesz státusz ebben a hónapban.
2023. márc. 14. 09:14
7/11 anonim válasza:
De ott a kontrollon mit mondott az ortopédus?Azóta is kötött 3 hónapja már?Nálunk 3 hósan volt csípőszűrés,azért kérdezem. Nálunk a gyerekorvosnak fel se tűnt pedig mindig megnézte. Nekem nem tűnt fel a javulás amúgy,nem értek hozzá annyira,csak a kontrollon mondták,hogy teljesen rendeződött. Mikor kell visszamennetek az ortopédushoz? Lehet nem is lesz gond már.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem mondták hogy kontroll kéne, a kötelező 3 hós csípőszűrésen derült ki, annyit mondtak hogy tornáztassam, de hónapokig tart a javulás. Határértéket nem lépte át. Kontrollt nem mondott hogy vissza kene menni. Ezt mondtam a gyerekorvosnak is, annyit mondott kövessem az utasítasokat. Most lesz a 6 hós gyermekorvosi vizsgálat. Tehát kívancsi leszek ő mit mond.
2023. márc. 14. 09:50
9/11 anonim válasza:
Az szép akkor,hogy rá se akarnak nézni. Milyen lett az értéke? Nálunk 90 fok helyett lett 80 fokos,ennyi eltérése volt. Lehet nálatok nem volt még ilyen pici sem,nem?
10/11 A kérdező kommentje:
Megnézem délután a papírját, már nem tudom milyen értéke volt.
Ezen csodálkozom most hogy nektek volt kontroll nekünk nem
2023. márc. 14. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!