14 hónapos babámnak kék marad a szeme?
Sötétkék szemmel született és egyre világosodott, 3 hónapos kora körül lett olyan mint amilyen most is. A férjemnek és nekem is barna a szemünk, és nem hiszem el, hogy neki meg ilyen a szeme.
Így is marad vagy bebarnulhat még?
Jelenleg ilyen a szeme
mi zöld szemuek vagyunk, a babám csodaszép kék szemű. az egyik mama kékszemű.
tesóm fiának 8évesen változott a szemszíne
Mindkettőnknek barna a szeme, a fiunknak meg világító kék. 10 hónapos. Apukámnak volt kék szeme, senki másnak.
Nekem múltkor a szemészeten mondták, hogy ebből már barna biztos nem lesz, maximum egy zöldes árnyalatba mehet át.
A nagyobbik gyereknek 2 hónaposan már barna volt a szeme, azóta se változott, 12 éves.
Ez amúgy zöld szerintem, nem kék.
A fiamnak már a szülőszobán is barna szeme volt, ő maradt ilyen. A másik fiamnak szerintem hasonló lesz a szeme mint a te lányodnak. Biztos van zöld szemű rokonod, nem nagy dolog ez.
Köszönöm a válaszokat :)
Amúgy ezen a képen tényleg zöldes, napfényen viszont világos kék, a puppilája körül zöldes árnyalattal.
Zöld szemü rokonom ha van is, nem ismerem. Apukámnak, nagymamámnak és párom dédmájának volt kék a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!