Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől piros a babám nunija belül?

Mitől piros a babám nunija belül?

Figyelt kérdés
Már mindennel kentem neki. Sudocream, neogranormon. Mostam kamillával és mégis belül piros neki. Mit tehetnék, hogy elmúljon? A hüvelybemenetnél is piros. Segítenétek?
2010. okt. 6. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a dokinak vagy a védőnőnek,lehet gomba.De belülre nem kenünk semmit,azt gondolom tudod.
2010. okt. 6. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ne magánakciózz, vidd el szakemberhez a gyerkőcöt.
2010. okt. 6. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:

szia,

nekünk is ilyen volt, a doki írt fel lila ecsetelőt, meg egy olajos krémet, azzal kentük 3 napra elmúlt.

2010. okt. 6. 15:02
 4/8 A kérdező kommentje:
lila ecsetelővel kentétek belül a nuniját? És mi volt a neve a krémnek?
2010. okt. 6. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kaki belement és kicsípte. Mutasd meg orvosnak a punciját.
2010. okt. 6. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen látta a védőnő és azt mondta hogy az illatositott törlőkendőtől lehet,azt mondta kamilázzam és használt nekünk.
2010. okt. 6. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
A pirosságot okozhatja valami irritáció. az én kislányomnál ez fordult elő, neki nagyon érzékeny a nunija és amikor motorozik akár pelusban , akár már pelus nélkül mindig kidörzsölte. De a legjobb ha orvos is látta. Amúgy a lila ecsetelő a gombás fertőzésekre adják, nekünk a szájpenészre adták, és a fenekét is kenni kellett vele nemcsak a száját. A neve egyszerűen lila castelláni. Ha mégis gomba lenne tuti jó ez a lila ecsetelő.
2010. okt. 6. 16:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Lehet, hogy elhagyom a popsitörlőt egy pár napra és lemosom minden peluscserénél kamillával. Hátha úgy jó lesz. Ha nem akkor elviszem orvoshoz.
2010. okt. 6. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!