Mikor szoktátok elkezdeni a karácsonyi játék vásárlást a babátoknak?
Szió, szerintem nyugodtan vedd meg, legalább ez is megvan, így is lesz elég dolgunk ;)
Álldogál már? Kúszikmászik? Én valamilyen fejlesztő játékot vennék neki.
Én már megvettem a karácsonyi ajándékot, már csak apróságot fogok hozzá venni.
8 hós kislány? Nem könnyű. Nem is tudom mivel játszanak abban a korban, pedig a fiam most 10 hós. :) Én valami zenélő, nyomkodható esetleg guruló játékot vennék neki. Vagy textil építőkockát. Magában úgysem nagyon játszik el. Amúgy is a legjobb játékok azok amik nem játékok. Szobai kisautó, amibe beleülhet. Persze katimás, hogy ki ne essen. Biztos tetszene neki ha tologatnád a szobában. Én ficher price százlábút vettem használtan a fisebbik fiamnak használtan, de ő 1 éves lesz Mikuláskor.
jaj, már nekem is jár az agyam, picifiam karácsonykor 11 hónapos lesz. Szeretném, ha ünnep lenne az ünnep, és olyanokat kapna, aminek örül: játék, meséskönyv. Még nem volt alkalmam nézegetni, nem vagyunk Mo-iak, itt nálunk nem divat a netes vásárlás, el kell menjek bababoltba szétnézni, hogy mi a választék, neten hiába is keresnék.
Nagyon izgulok, mert mi a férjemmel nem igazán leptük meg egymást soha, Mikulást kivéve, de akkor is a meglepi volt a lényeg, nem az ajándék maga. Karácsonyra mindíg valami közös szép dolgot vettünk: mikrót, mosógépet. De együtt vettük, nem egymás tudta nélkül. Ilyen most lesz először, mikor a icinek kell vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!