Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrszívót szeretnék vásárolni...

Orrszívót szeretnék vásárolni a 17 hónapos kisfiamnak. Ki milyet tud ajánlani és mi a véleményetek? Láttam, hogy kapható többféle, de még sosem használtam és így nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

2023. márc. 1. 12:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Csakis a porszívósba gondolkodj!
2023. márc. 1. 14:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mivel szívtad?!
2023. márc. 1. 14:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Porszívós. Az elektromos nagyon gyenge volt.
2023. márc. 1. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam egy ideje nem fél a porszívótól, és utánoz. Úgyhogy én elkezdtem "edzeni". Leggyengébbre állítom a porszívót, nagy vidámkodva kiszívom a maci orrát, a saját orrom (úgy teszek), aztán a gyerek kezébe nyomom a kütyüt. Ha az arcához éinti, megdicsérem. 2 hét után bedugta az orrába. Azóta nekem is jobban engedi. Gyakorolunk tovább, két gyereket is ismerek, aki magának szívja sírás nélkül.
2023. márc. 1. 20:46
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
17 hónap alatt sosem volt náthás/beteg a gyermeked, hogy kikellett volna tisztítani az orrát? Az jó, hogy sosem használtad, de mivel szívtad az orrát? Komolyan nagyon foglalkoztat engem is a kérdés.
2023. márc. 1. 21:23
 16/19 A kérdező kommentje:
Még nem volt rá szükségem. Az orr bemenete környékét nedves pelenkával töröltem át mindig. Kb. 2 vagy 3 alkalommal használtam orrcseppet, mikor azt láttam, hogy az orrában több a váladék és emiatt nehezen veszi a levegőt. Ezt fogzásnál tapasztaltam. És eddig szerencsére nem volt beteg.
2023. márc. 1. 22:16
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

És a több váladékot ami miatt nehezen vette a levegőt, hogyan távolítottad el?

Orrszuporszi a legjobb, ahogyan sokan írták, viszont szipogásnál is fontos az orrok teljes tisztítása, hiszem ilyen kis korban elég gyorsan rámehet a fülre, későbbiekben arcüregre. Szerencsés vagy ezek szerint, hogy ez ennyi idő alatt ez egyszer sem valósult meg.

2023. márc. 2. 12:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekünk is most 19 hósan kellett bevetni először az orrszívót, eddig semmi légúti baja nem volt. Még lázcsillapítónk sem volt, mert nem volt különösebben beteg.

(És kutya miatt napi 2x kinn vagyunk, hóban, fagyban, ködben is)

2023. márc. 2. 14:45
 19/19 A kérdező kommentje:

Eddig az én kisfiamnak sem volt semmilyen légúti baja és egyszer sem kellett orrszívót használni. És ugyanúgy napi 2x általában mi is kint vagyunk.

Köszönöm a válaszokat, porszívósat vettem és bevált.

2023. márc. 2. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!