Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébiszitter vagyok egy új...

Bébiszitter vagyok egy új családnál,3 gyerek mellé. Tippek, trükkök, amikkel leköthetem a figyelmüket?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy egy kicsit szégyen, de elmondanátok nekem részletesen hogyan kell pelenkázni?
2010. okt. 5. 20:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! naponta 1 mese megengedhető, szóval az lesz majd az ütőkártyám. Nagyon mozgékonyak, nehezen lehet őket lekötni, de majd kitalálok valamit! :)

minden ötletet szívesen várok még! :D

2010. okt. 5. 21:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Nehéz ezt így megmondani.Használd a játékaikat,játszatok együtt,ki ezzel,ki azzal.
2010. okt. 5. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Gyurmázás, pl. Sónliszt gyurma, az nem gondd ha a kicsi is megnyalja! Pl. Kézlenyomatot készíthettek, vagy süni, fogpiszkálóval egy gombócot teleszurkáltok, majd két szemet nyomsz rá:) majd sütőben 100 fokon kiszárítod, másnap kifesthetitek!Rajzoljatok állatokat amiket Kivágtok ráragasztassz hurkapálcikára! Levono ragasztás rajzolás papírra!

Fogdd be őket segítsenek teregetni elpakolni! Lufi fújàs arra filccel rajzolás pl. Arcot rajzolhattok rá!

2010. okt. 5. 21:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A gyurma jó ötlet
2010. okt. 6. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!