Mikor es mibol vettetek eszre eloszor hogy babatoknak van humorerzeke es ez hogy fejlodott tovabb?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 18:21
1/6 anonim válasza:
Kb. fél évesen vettem észre, hogy hülye hangokra, pofavágásra nevet. Most 9 hónapos. Ha széles, váratlan mozdulatokat teszek előtte azon is nevet.
2/6 anonim válasza:
A mi babánk most 4 hónapos és kb. 3 hete nagyokat kacag ha valamit viccesnek talál.
3/6 anonim válasza:
Ha megharapom az orrát,nevet és visszaharap.
Ha huncut képet vágok,és direkte felé lopakodok,nevet előre,mert tudja h meg akarom csikizni.Ha kinyújtom rá a nyelvem(szoktam neki butaságból pofákat vágni),nevet és visszaprüszköl rám.
4/6 anonim válasza:
4 hónapos volt, mikor elkezdett hangosan kacagni. valahogy így: hö-höhö-höhöhö és ezt ismételgette. legelőször akkor csinálta, mikor "csámcsogtam", az valamiért nagyon tetszett neki. de ha hülye pofákat vágtam, vagy bohóckodtam, akkor is csinálta. amúgy meg egész nap vigyorog :)
5/6 anonim válasza:
Szintén kb 4 hónaposan kezdte a fiam. A kedvence a hapcizás. Röhög ha ő vagy más tüsszent. A köhögést is szereti. A vicces arcokat, a furcsa, szokatlan dolgokat. Nevet a kutyaugatáson is. A vicces hangokat is imádja. Azon is nevet ha erélyesen rászólok vmi miatt (pl. nem szabad!), na énnek én nem örülök annyira..:)
Ha huncutul nézek rá, nevet és sikít, tudja, h. csiki lesz. Most 1O hónapos, egyre több mindenen nevet...
6/6 anonim válasza:
2-3 hete kezdte el ezt a szuszizás dolgot, felhúzza az orrát és szuszizik a száján, ilyenkor azt akarja hogy nevessünk rajta :) De van, amikor pukizik egyet és kiröhögi :) ezeket most kezdte. 7,5 hónapos, jó fejek szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!