Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néz mesét a 1-2éves gyermeked?

Néz mesét a 1-2éves gyermeked?

Figyelt kérdés

2023. febr. 23. 22:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Inkább olyan 2,5 éves volt, amikor hétvégén bekapcsoltuk neki, hogy ne kelljen már 7-kor kipattannunk az ágyból. Megnézett pár részt a Bogyó és Babócából vagy Bing nyusziból, aztán lekapcsolta és hozta a könyvét. Annyira elég volt, hogy kicsit felébredjünk. :D Most már elmúlt 3, nézhetné, de nem annyira köti le most se… annyira nem bánom.
2023. febr. 24. 07:37
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

1,5 éves, igen néz.A nap nagy részében megy nálunk a tv, vagy nekem agymenők (azt sosem nézi) vagy neki a jimjam (van hogy nézi, van hogy letojja).

Nincs rátapadva a tv-re, simán eljátszik egyedül, vagy van hogy megy a mese ő meg hozza a cipőjét hogy menjünk ki. Én nem látom olyan ördögtől valónak a tv-t de nyilván gyerek és gyerek között is van különbség hogy kire hogy hat.

2023. febr. 24. 07:49
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Ha megy a tévé, zenecsatornát kapcsolok általában. Nem érdekli. Volt, hogy mesét kapcsoltam neki, hogy el tudjak menni wcre, de érdekesebb volt a szellőzőn benyúlkálni utánam, mint mesét nézni. 15 hónapos
2023. febr. 24. 07:50
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

16honapos.

Én nem vagyok a tv ellen, amíg normál keretek közt van. Tehát nem ül le elé és bámulja órákig, hanem játék közben olykor olykor odanéz.

Délután kb 2 órát megy a mese (maskor a tv-sem megy), nézheti. Van mellete egy 4 évesem. Szép is lenne, az egyiknek engedem, a másiknak nem

2023. febr. 24. 08:17
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Az első fiam 3 éves koráig nem nézett semmit akkor is max heti 1-2x 10 perces mesét. A második fiam 2 éves kora után nézett Micky egeret hetente néhanyszor max 10 perc az egész nem volt mindennapos, meg ott volt a bátyjq nem lehetett teljesen elzárni a képernyőtől. Most a hqrmadik gyerkőcnél is hasonlóan tervezem. 2 éves kor alatt nem ajanlott egyatalan semmilyen képernyő mert károsan befolyasolják a fejlődést utána is csak nagyon kevés javasolt 2-4 évesen.
2023. febr. 24. 09:30
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
1 éves, 2 hete nézett először mesét, mert olyan beteg voltam, mint a kutya, segítségem nem volt, így engedtem neki egy kis képernyőidőt. Egyébként annyira nem érdekelte, mint hittem, azóta sem kapcsoltunk mesét, szerintem nem is nagyon fogunk. Egyébként nem ördögtől való szerintem a mesézés, amíg van mérték, nem fogom neki tiltani, ha nagyobb lesz, de 1 évesen még nem igazán hiszem, hogy szüksége van rá.
2023. febr. 24. 09:53
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Látom aki nem nézet a gyerekével mesét le van pontozva, bár ezen az oldalon mindig a józan ész van lehúzva...
2023. febr. 24. 10:51
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
Az is le van, aki nézet.. nem lehet igazságot tenni. Az senkit nem érdekel, hogy amúgy a válasz hasznos lehet-e a kérdezőnek, csak az, hogy kinek melyik válasz tetszik, nem tetszik…
2023. febr. 24. 11:19
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Enyém épp most nézi az alma együttes:háztáji nótát. 3 foga jön egyszerre,most csak a tv-t nem utálja pedig kap fájdalomcsillapítót. Meg tudom szegényt érteni.
2023. febr. 24. 12:11
 20/21 anonim ***** válasza:
81%
A kérdés nagyon megosztó. Neked kell eldöntened, hogy engeded, vagy sem, illetve mennyit és mikor. Nincs jó és rossz választás, a családi dinamika és a gyermek személyisége alapján dönts. Magyarul, ahogy nektek jó és beválik.
2023. febr. 24. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!