Ha szoptatás alatt nincs menstruáció, akkor nem sok esély van a kistesóra?
Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos, már csak este szopizik és éjszaka 1-2 alkalommal. Ennek ellenére a menzeszemnek se híre, se hamva. 1 éves koráig szeretném folytatni a szoptatást mindenképp, de utána érdemes leválasztani, ha kistesót szeretnénk, ugye? Nekem valószínű nem fog megjönni, amíg szoptatok, így viszont nem fog összejönni a kistesó. Jól gondolom?2023. febr. 20. 11:42
11/11 anonim válasza:
Szoptatás alatt kisebb esély van a kistesóra, de olyan is lehet, hogy azért nem jön meg, mert elcsíptétek az első ovulációt. Nekem 15 hónapig nem jött meg, de a biztonság kedvéért pár havonta teszteltem, hogy ne legyen meglepetés. Még akkor is szoptattam, amikor újra teherbe estem, de ennek csak annyi jele volt, hogy tartósabban fájt a mellem, mint a feltételezett peteéréskor (utóbbinál szoptatás alatt, kb. 3 napig, míg terhesen több hétig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!