Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 dl kamillateába mennyi...

1 dl kamillateába mennyi cukrot tehetek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem hajlandó cumisüvegből inni a kislányom (3 hós lesz jövő héten).Szeretném rászokatni, mert ha kevés lesz a tejcsim, hiába van a fagyasztóban, nem fogom tudni odaadni neki. Mivel vannak széklet problémái is, gondoltam, és ajánlották is, hogy kamillateával itatom. Fintorog rá, és kiköpi. Mondták, tegyek bele egy kis cukrot. De mennyit?
2010. okt. 5. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia,én egy picit szoktam fél mokkás kanálnyit talán,ne legyen édes,mert hamar hozzászokik és majd csak úgy fogja elfogadn ha édes.Én fél liter teába 1kisméretü evökanálnyi mézet teszek!Az én lányom 15 hónapos.
2010. okt. 5. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

1 deci víz, 1 filter, 1 teáskanál cukor. Ez hashajtó így.

Ha 2 decibe teszed, nem annyira hajt. De sokat azért ne adj neki! Csak ha kaki gondjai vannak.

2010. okt. 5. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért lesz kevés a tejed?

Ha értéktelen teával telerakod a pocakját, akkor elfoglalja a helyet az anyatej elől. Ezért kevesebbet szopik, a kevesebb inger miatt pedig csökken a tej mennyisége.

Ha nem hajlandó cumisüvegből inni, akkor ne erőltesd! Szoptasd igény szerint!

Anyatejes babának pedig a napi 6 és a 6 naponta 1 széklet is normális (hallottam már 10-el is).

2010. okt. 5. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Pont annyi tejcsim van, amennyi neki kell. Nappal kb. 3 óránként eszik, éjszakát átalussza. Viszont van, hogy estére kevesebb a tejcsi, vagy nem bírja ki a 3 órát. Ilyenkor jó lenne kivenni a fagyóból egy adagot, és azt adni neki. De így csak kiolvasztom, aztán megy a lefolyóba, mert nem eszi meg.
2010. okt. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!