El kell vinnem kivizsgáltatni?
Csak egy ötlet: probáld napközben elvenni a cumit tőle és hallgatass vele Halász Judit cd-t amin sok a gyerekhang. Az én babám ugy elkezd dumálni amikor meghallja a gyerekhangokat :) kb egy hét után kezdte, de ha a cumi nála van akkor akár egész nap kuka. Csak alváshoz használunk cumit, játékhoz nem kell az.
Hátha beválik. Amugy meg ne ess kétségbe mert szerintem sincs elkésve.
Ja még valami: esetleg az Anya tanits engem cimü könyvben vannak olyan "gyakorlatok" amikor hangokat kell vele tanitani.. hátha. Vagy amikor mutogatod neki az állatokat mond azt is neki hogy mit mond az állat.
Bár lehet, hogy ezeket már probáltad! Nincs több ötletem hirtelen.
Az enyém is állandóan csendben volt ennyi idősen, sőt még később is. És most sem beszélget sokat. 17 hónaposan 10-12 szava van és sokszor csak hallgat.
Semmi gond az értelmi fejlődésével, látta már több szakember is.
Akkor kezd el nyugtalankodni, ha 2 éves kora után sem beszél semmit. Az meg még nagyon messze van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!