1 éves babátoknak mi a kedvenc játéka, amivel a lakásban játszik?
Figyelt kérdés
Nem a fiók kipalokására gondolok :)2010. okt. 5. 11:24
1/5 anonim válasza:
Üres pet palack (le-fel rakosgatni a kupakot), wc-papír (ha engedném persze - egyszer óvatlan voltam, egy egész tekercset miszlikbe aprított). Hajkeféim, távirányító, telefon.
2/5 anonim válasza:
De most éppen a ruhaszárító felborításán "dolgozik". :) Első voltam.
3/5 anonim válasza:
kisautó,távirányito,hajkefe(ugy csinál minha fésülködne),lego,üres palack.
És persze a ki-be pakolás:-)))
4/5 anonim válasza:
felmosó, porszívó, wc papír, pénztárca
5/5 anonim válasza:
Babakonyha/kislány:)/,mesekönyvek/házat építünk belőle/,műa.talicska/én tolom benne,vagy ő húzza benne a babáit.Szedtünk egy csomó diót,gesztenyét,makkot,azokat elpakolgatja ide-oda.Sajna a ruháit is kipakolja,aztán én meg hajtogathatom.Színes újságokat lepakolássza az üvegasztal alól,nézegeti,firkája.Sajna neki a pakolás a mindene.Szereti a kockáit is,leporellós mesekönyveket hajtogatja,alárakosgatja a kis figuráit,állatkáit,csinál nekik "házikót".Szinte csak velem van el,sokat játsszunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!