Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 cm a talphossza a kislányom...

13 cm a talphossza a kislányomnak. Téli csizmánál mennyi pluszt kell esetleg rászámolni (vastagabb zokni. )?

Figyelt kérdés
Internetről rendelnék és ezért érdekelne.
2010. okt. 5. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:
7-10 mm-t
2010. okt. 5. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:

szia,

ugyanebben a helyzetben vagyok, én is úgy tudom hogy egy cm-et kell rászámolni, de én még nem merem megvenni, mert addig még lehet nő a lába.

Mennyi idős a manód, milyen csizmát hordtok?

Mi 13 hósak vagyunk, kislány, már fut, én eddig siesta szandit és félcipőt vettem neki. Csizmában is Siestában vagy Elefantenben gondolkodom.

2010. okt. 5. 10:33
 3/3 A kérdező kommentje:
18 hónapos a kislányom. Őszre már vettem neki Siesta-t(23-as) és egy Szamos cipőt (22-es). Nem tudom mennyit nőhet a lába. Én is ebben a két típusban gondolkodom. Lehet buta a kérdés, de a csizma vagy hótaposó kell inkább?
2010. okt. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!