1 évesen még csak azt mondja apa?
A lassan 2 évesem is kb ennyit mond.
Még csak 1 éves, hova beszéljen még sokat? Türelem, majd elkezdi egyszer.
Az enyém 1 évesen még semmit nem mondott, 2 éves múlt pár nappal,mikor elkezdett szavakat mondani. Első szava a "bugyi" volt, aztán "hinta, hórukk,hoppá,kutya,cica, kaki" és még néhány. Aztán jött csak "apa", aztán megint néhány új szó, aztán pár napja "anya (aja)". Most 2 éves,2 hónapos.
Szóval semmivel nincs még elkésve a Tiéd, nálunk aztán napi több szó is lett hirtelen, de gondolom, ez általános, ha elkezdik a beszédet.
Ha egy kicsit utána olvasnál tudnád hogy teljesen oké.
Ha megtetted de bosszant mert a szomszédé, meg a játszós anyukák gyerekei stb már több mindent mondanak akkor ideje beletörődni hogy ezzel nem tudsz bezzrgelni majd a többi maminak 😉
4# mit nem tudok a többi mamival?
Ők szoktak dicsekedni folyton másba pl az én gyerekem fejlettebb mint az övék de én nem vagyok dicsekedős fajata a gyerek nem egy verseny szerintem és sose értettem mért hencegnek az anyukák a gyerekükkel mert minden gyerek a maga tempójában halad. A kérdést azért tettem fel mert nekünk a gügyögés is nagyon későn indult be és szinte nem is volt.
Voltatok orvosnál, de te ettől még bizonytalan vagy, ezért a gyks anyukák szakvéleményét várod 🤔
Az oldalon 1001 kérdés és válasz van ezzel kapcsolatban. Többnyire idősebb gyerekekről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!