Milyen gyakran kell bekenni a baba popsiját pelenkázáskor Neogranormonnal? Csak kakinál és az esti pelus feladásakor, vagy minden peluscserekor kell valamennyit kenni rá?
Nekünk a kórházban minden pelenkázáshoz mondták hogy nem kell sajnálni.
Első időben én is kentem itthon, akkor több volt a kaki is.
Most fél éves már csak esti hosszú alvás előtt vagy kaki után kenem neki vagy ha pirosnak látom. A combhajlatot nem szoktam mert ott még sose volt semmi bőrtünete, ott csak törölni szoktam
Itt sok ilyen kérdésnél olvastam hogy semmivel nem kenik aztán mint kiderült ők olyan popsitörlőt használnak amiben van valami aloe vera vagy egyéb, én sima 99% vizeset használok.
Alapvetően akkor kenem kizárólag ha pirosnak látom, ami nem állandó állapot. Este fürdetés után praktikus igen, előtte vagy 8x tisztába teszed, felesleges szerintem.
Amúgy nem része a napi rutinnak nálunk ez a kenegetés, tényleg csak ha piros neki. Gyerek jól van eddig, 3 hónapos, semmi fertőzése, bőrkiütése fenék környékén nem volt eddig.
Én csak ha piros volt, vagy úgy ítéltem meg, hogy kell. Esetleg fürdés után.
Nem ázott a kakiban, hanem mihamarabb tisztába lett téve. Nem értem mi célt szolgál a minden alkalommal krém. Felnőtt se keni magát popsi ápolóval.
Én sosem szoktam, 99% vizes popsitörlőt használok.
Max. nagyon ritkán, ha picit kjpirosodik, de az talán 3 havonta egyszer fordul elő, amúgy tényleg sosem szoktam, nekem az a fura, hogy sokan tök feleslegesen kenik minden pelenkázáskor.
Sosem használtam neogranormont. Sudocrem-et vettem mind a 2 gyereknek.
Én csak akkor kenem, ha kezd pirosodni. Van, hogy hetekig nem krémezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!