Első baba? Árthat ez a babának?
Két generációs házban vagyunk alul szüleim tetőtér pedig a miénk. Első kisbabánkat várjuk. Anyósomék nagyjából egy órára laknak. Jó a viszonyunk nagyon.
Én úgy terveztem hogy sokat láthassák a picit ők is ezért elképzelhetőnek tartom hogy sokat ott is legyünk és akár ott is aludjunk. Rendesen be lenne rendezve ott is a baba szoba ágy minden. A kérdésem igazából az lenne hogy mit gondoltok a babának nem ártok azzal ha nem mindig otthon aludnánk vele? Meg lenne minden ott is csak a szoba lenne más. Nem tudom hogy ezt a babák mennyire érzik meg negatívan vagy abszolút semmi ilyen miatt nem kell aggódni lényeg hogy én is ott legyek vele?
Első babám így nem sok tapasztalatom van.
A babafészek jó ötlet. Nekünk is volt. 7 hetes volt a babánk, amikor elmentünk egy hosszú hétvégére tavaly nyáron. Vittük a fészket, és abban aludt.
Utána amikor nagyobb volt már, barátnőmékhez mentünk át úgy többször, hogy ott aludt a baba. Vagy a kanapén, vagy az egyik gyerek ágyában. Szerencsére a fiam egyelőre olyan, hogy ha álmos, bárhol elalszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!