Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a bébiételből marad kb.1/3-...

Ha a bébiételből marad kb.1/3-1/4 az üvegben, kidobjátok?

Figyelt kérdés
Én a maradék gyümit vacsira szoktam a Sinlachoz keverni.
2010. okt. 4. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én este nekiültem, és megettem:)
2010. okt. 4. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem dobom ki. A gyümiset odaadom a másnapi tízóraihoz keverve (addig hűtőben van), vagy megeszem. A főzelékre a kutyánk a jelentkező...:)
2010. okt. 4. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez aranyos! Én is van amikor megeszem. Volt, hogy másnapra félretettem, de ugye akkor sem fogy el mind, akkor halmozódik. Kidobni sajnálom. Bár ma egy fél üveg spenótot dobtam ki, szerintem nem annyira ízlett neki, hogy csak ennyit evett belőle, ezért nem tettem el holnapra.
2010. okt. 4. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ha marad valamennyi üveges bébiétel,ahhoz másnapra főzök neki kis krumplit,almát,és összeturmixolom.Persze ha olyan amit előző nap nem nagyon evett azt nem erőltetem,hanem kidobom.Ha gyümölcsből marad azt vagy én eszem meg,vagy később megkapja.
2010. okt. 4. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Olvastam, hogy fagyasztható jégkockatartóban több adagban. És hogy krumplit ne fagyasszunk le, és olyan ételt sem amit krumplival sűrítettünk. Mert ronda, gusztustalan, gumiszerű izé lesz belőle.

Bár én még nem próbáltam, csak hús, az jó volt.

2010. okt. 4. 20:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Én a kelkáposztafőzelékkel jártam úgy, hogy a fagyasztás után ment a kukába, ehetetlen lett.
2010. okt. 4. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!