Léna vagy Dalma nevet adnád inkább?
Figyelt kérdés
2023. febr. 7. 16:45
12/20 anonim válasza:
Lénát csak orosz rokonság esetén adnék.
13/20 anonim válasza:
Annyira vàrom, hogy ezt a Léna nevet elfelejtsék végre :D nézz meg egy statisztikát hány gyerek kapta a Léna nevet, mintha csak az lenne a világon. Egy ovis csoportban kb 5 Léna van. A Dalma sokkal egyedibb, nem “divat”
15/20 anonim válasza:
Mindkettő szép, vagy a vezetéknév döntene vagy megkapná mindkettőt!
Mert értem,hogy az oviban atlag 5 db Lena van, de nezd meg a kerdeseket es minden masodik a Dalma nevrol szol. Szoval ezek utan mindket nev nagyon popularis. Ami egyaltalan nem gond, legalabbis nalam nem szempont.
17/20 anonim válasza:
Egyik sem. Mind a ketto tulcsepelt.
18/20 anonim válasza:
Nekem a vadalma jut eszembe róla, de kedves név. A Léna nem tetszik annyira.
19/20 anonim válasza:
Dalma nagyon szép név szerintem.
Léna nekem nem tetszik; túl kemény, meg nekem túl "vagányoskodó", és még unalmas hangzású név is. (Ez nem ellentmondás. Nekem mintha vagány szeretne lenni a név, de közben kicsit uncsi; meg még túl kemény is. -számomra.
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!