Amira név mellé melyik név illene?
Figyelt kérdés
Amira név mellé második keresztnévként mi illene?2023. febr. 5. 02:03
11/26 anonim válasza:
Bellára szavazok èn is, Amira Bella jó kimondani
12/26 NTBS válasza:
Szerintem az Amira is átgondolandó.
13/26 anonim válasza:
Amira Jázmint hallottam már.
Szerintem jó egy hagyományosabb névvel is pl.: Amira Eszter,
Amira Bianka, de a Noémivel is jó.
Leila is jó.
14/26 anonim válasza:
Alapból nem kellene mellé még egy keresztnév, de ha mégis, akkor valami hagyományosabb és mindenképpen rövid pl. Éva, Ida, Luca, ne legyen nyelvtörő kimondani.
15/26 anonim válasza:
Ha ezt szeretnétek (szívesek joga), én a helyetekben nem adnék mellé egy erősebb nevét, mert ront rajta. Inkább egy egyszerűt. Nem használják úgy sem a második nevét. Mi is annyit filóztunk rajta, de mire? Fel sem jön, hogy amúgy van 2. neve a miénknek. Papíron virít, ennyi.
17/26 anonim válasza:
Nagyon egyhangon járunk kérdező,Leilának és Noéminek hívják az ikreim 😃Az Amira is nagyon tetszik!
19/26 anonim válasza:
Valami rövidebb. Emma, Anna, Hanna, Zoé, Réka stb.
20/26 anonim válasza:
Jujj Bella ne...rettenetes
Amira Kinga
Amira Léna
Amira Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!