Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes a babám és szeretnék...

Anyatejes a babám és szeretnék neki tejbegrízt, tejberizst adni tápszerből vacsira, vagyis fürcsi előtt. Hogy készítsem? És mennyit ehet belőle? Szoktatni kell hozzá? 11 hós.

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
25%

Szia! Nem igazán értem ,hogy anyatejes babának miért akarsz tápszert adni, de ha tejbegrízben gondolkodsz, egy tipp:

Ha adnék, így adnám: Fele tej, fele vízzel főzd meg a grízt. Én ezzel várnék 1 éves koráig, 1 hónap van addig.

Ha van tejed, akkor ha fejsz kb 1 dl-t, azzal is csinálhatod. Ha anyatejet nem akarsz forralni, főd vízben, és anyatejjel "hűtsd" le.

Vannak kásák, nem csak gríz, amit vízben főznek, de anyatejjel hígítható a végén.

Remélem, kicsit segítettem.

Üdv, 8.5 hós anyatejes baba anyukája

2008. dec. 27. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam csinálni, hogy 200 ml vízhez adok 4 evőkanál búzadarát, ezt megfőzöm és 180 ml vízből készített tápszert öntök hozzá és még azzal is összefőzöm amíg be nem sűrűsödik. Én szoktam még ehhez adni egy csomag vaníliás cukrot, de tudom sokan ellenzik még ebben a korban a cukor hozzáadását úgyhogy azt nem kell ha nem akarsz. Ezt ketté szoktam szedni és így 2 uzsira elég a babámnak, ez kb 2x200g.
2008. dec. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!