Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babánk és családunk fotózásáho...

Babánk és családunk fotózásához profi fotóst ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Igényes, megfizethető fotóst keresek, lehetőleg Budapesten, vagy Budaörs környékén. Tudna valaki ilyet ajánlani? Esetleg személyes tapasztalatok?
2010. okt. 4. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz, h nem Bp.-i a fotós, de hetente többször jár Pesten. Szerintem szépen, és megfizethető árakkal dolgozik:

www.kontrasztdigital.hu (K. Zsolt)

Érdeklődj, hátha sikerül megegyeznetek. Ildi

2010. okt. 4. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy csak esküvőt vállal: [link]
2010. okt. 4. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem szuper jó!És nagyon aranyosak:))

2010. okt. 4. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk szuper fotósunk van! Nagyon szép képeket csinál, ért a gyerekekhez és ha kéred, albumot is készít a képekből. Tényleg profi, és szerintem jó áron dolgozik. Neve: Molnár Géza, tel.: 0630/9607558. Nyugodtan hivatkozz rám, h. tőlem van meg a száma, minket már régóta ő fotóz (engem már kiskoromban is fotózott, most meg a fiamat) Üdv. Winkler Zsófi
2010. okt. 4. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Az esküvői képeinket is ő készítette, váci, de biztos, hogy eljön Bp-re. Csodálatosan szép képeket készít!

Kifejezetten gyermekfotók: [link] gyerek.html

2010. okt. 4. 20:51
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Ha még aktuális vagy máskor is szeretnétek fotózást, akkor nézd meg ezt a blogot: ritternatalie.blogspot.com

2011. jan. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!