A héten elindult a kisfiam. Ma délben már nagyon sokat járkált egyedül, persze még ott vagyok mögötte. Innentől mikor lesz olyan, hogy teljesen stabilan, magabiztosan megy?
Figyelt kérdés
2023. febr. 2. 13:53
1/7 anonim válasza:
Gyerek függő, de általában hetek, akár egy hónap is. Legalábbis az én gyerekeimnél így volt.
2/7 anonim válasza:
Én nem álltam mögötte :-) Folyton letottyant, de ügyesen esett, ritkán ütötte meg magát. Ezt is meg kell tanulnia. Hetekig tartott, addig inkább visszaváltott a mászásra, ha sietett valahova.
3/7 anonim válasza:
Attól is függ mikor indult el. Enyém későn, csak másfél évesen indult el, akkor rögtön stabilan ment, futni is tudott pár nap múlva. Aki Viszont korábban indul valószínűleg kevésbé lesz hamar stabil. Pl van a játszótéren egy kisfiú aki 9! Hónaposan indult el, most 1 éves múlt és még mindig sokat bukdacsol, kb ugyanugy megy mint mikor elindult.
4/7 anonim válasza:
Nekünk is 2-3 hét volt, cipő nélkül. Aztán amikor stabilan járt és kapott cipőt, akkor megint csetlett-botlott, mire azt is megszokta.
5/7 anonim válasza:
Fiamnak kellett 1 hónap. Lányomnak elég volt kb 1 hét
6/7 anonim válasza:
Néhány hét és stabilabban fog menni, bár később meg azért fog esni mert túl magabiztos és gyorsan akar haladni.
Nálunk minden cipőváltáskor volt egy rövid időszak míg megszokta az új cipőt.
7/7 anonim válasza:
Nagyon gyerek függő, az egyik fiú a bölcsiben 3 hónapja jár, stabil de még könnyen kibillen kb 18 hónapos az egy évesünk 1-2 hete indult el de nagyon stabil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!