5 hós kisfiam köhög, és víz folyik a szájából. Lehet a fogzás miatt, vagy valami más baj lehet? Kezdek aggódni, eddig ilyent nem "produkált".
Figyelt kérdés
Láza nincs, semmi változást nem veszek rajta észre, de megrémít ez a nagy mennyiségű víz, és a köhögés is aggaszt.Mitől lehet ez? Tapasztaltatok ilyet fogzásnál? Kell aggódnom? Kérdezzem meg a dokit?2010. okt. 4. 13:46
1/5 anonim válasza:
A "folyik a víz" helyett nem arra gondolsz, hogy folyik a nyála? Mert ha igen, akkor az lehet a fogzás jele, és a nagy mennyiségű nyálat nem tudja lenyelni és attól is köhöghet.
2/5 anonim válasza:
Szia, én mindenképp megmutatnám az orvosnak,te is megnyugodnál.
3/5 A kérdező kommentje:
Víz állaga van. Egyszerre nagyobb mennyiség is kijön neki. Inkább víznek mondanám, mint nyálnak.
2010. okt. 4. 13:58
4/5 anonim válasza:
Az akkor is csak nyál, de ha ennyire aggódsz vidd el dokihoz!!
5/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is csak a foga, csak én aggódom túl. :)
Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 4. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!